skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop

Sluit je aan bij de 154(!) vrienden van PH

Het bord voor de Vrienden van PH is nagenoeg vol. Opgaves kunnen echter doorgaan. Op basis van de voortgang van de wachtlijst wordt er besloten of er nog een extra bord bij zal komen.

De vrienden van PH is opgestart in 2015 als een groep van enthousiaste leden en niet-leden die PH Almelo een warm hart toedragen. Het streven was om 100 deelnemers te vinden, die een jaarlijkse seizoen bijdrage van € 50,– leveren en dat is in 2020 overtroffen! Het nieuwe bord met 154 veldjes in het clubgebouw is bijgewerkt. Samen realiseren de Vrienden van PH een jaarlijkse sponsoring van € 7700!

De doelstelling van de Vrienden is: “Het bevorderen van prestaties en teambuilding van jeugd- en seniorenelftallen en het financieel ondersteunen van activiteiten en kleine investeringen binnen de voetbalvereniging PH Almelo”. In 2017 is als eerste project i.o.m. het bestuur de financiering van de nieuwe, professionele geluidsinstallatie bij de verbouwing van het clubgebouw tot stand gekomen. In 2023 is als tweede project i.o.m. het bestuur besloten het meubilair van het clubgebouw te vervangen.

Wie zijn de 154 vrienden van PH? Eddy Aarninkhof, Marcel Arends, Gerben Bake, Eef Barendrecht, Paul en Sander Bekhuis, Luc Bosch, Janny en Patrick Benjamins, Maurice Beunk, Joris en Koert Blom, Ingrid Borggreve, Bart, Harry, Joost, Thijs en Wout Brama, Fons, Harry, Mike, Robert en Stefan Bruns, Gijs Deterd, Thijs van Duiven, Gerard Engbersen, Han en Mark Ent, Hans en Marco Faber, Björn en Raymond Gierveld, Marc Giesbert, Geo Grob, Hainy en William Grooten, Herman ter Haar, Niek/Yvonne Haghuis, Jan Hilberink, Hans en Patrick Hofland, 2 x Jacco Holter, Keijz & Rellie, Gerard Kers, Matthijs Klumpers, Roy, Sander en Theo Knobben, Lincherie Almelo, Jeroen Looms, LoopbaanAdviesGroep.nl, Ben, Han, Koen, Marcel, Ruud en Tim Lubbers, René, Rick en Tom Marsman, Erik en Wim Meijer, Christian van Mook, Hans Morsink, Jan Olsman, Vincent Oosterhuis, Maarten Oosterik, Egon van Os, Sepp Oude Nijhuis, Dewi Perik, Ron Peters, Jan van Putten, Lex Reekers, Peter Rewinkel, Johan Rikhof, Peter Schey, Rick Schraven, Hugo Seckel/Sam Hesselink, Ruth Seckel, Bob, Floris en Peter Smienk, Paul Smudde, Jeroen Spies, Frans Steenbergen, Bert Stokkingreef, Joeri en Leo ten Tije, Eric Tigrinate, Bert Trienen, Rita/Gerrit Ulenreef, Gerhard Veneman, Paul Verspaget, Tim van Vlijmen, Björn en Henk Wanschers, Daphne Vrerink, Jolanda Wennink, Jan en Lars van der Werf, Ton Wijnen, Gert-Jan van Willigen, Edward Woldendorp, Familie Woldendorp, 12x XXL Utd., Nico Zalm, Bart Zandhuis, Mo Zanjani en Remco Zwijnenberg.   

De teller staat dus op 154 en daarmee zijn we over ons tweede doel van 150 vrienden. We gaan door voor het volgende bord! Wie volgt?

Wil je meer informatie over de vrienden van PH of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar sponsoring@phalmelo.nl of bekijk hier de flyer.

Back To Top