skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop

Sponsorinfo

Welkom op de website van PH, de grootste sportvereniging van Almelo. Met een lange sportieve traditie die teruggaat naar 1916, het jaar waarin de club werd opgericht. Sinds de oprichting is PH Almelo uitgegroeid tot een omnisport vereniging met circa 1500 leden waar voetbal, tennis, golf en darts als sporten worden beoefend. Voetbal is met 1.100 actieve leden de grootste ‘tak van sport’ binnen de club.

Ambitieus en resultaatgericht

Zoals iedere sportvereniging is ook PH Almelo ambitieus. Het eerste elftal voetbalt al vele jaren in de top van het regionale amateurvoetbal. De jeugdelftallen komen veelal uit in de landelijke competities waarbij ze regelmatig tegen bekende clubs uit het betaalde voetbal spelen. PH wil dit niveau in de toekomst blijven behouden en daar waar mogelijk zelfs hogerop. Hiervoor is de steun nodig van enthousiaste sponsoren die net als PH willen investeren in de toekomst van de club; de jeugd!

professionele ph spelers

PH leidt al vele jaren voetballers op

PH heeft al vele jaren een beleid dat gericht is op het zelf opleiden van goede voetballers. Dit heeft geresulteerd in een keur van voetballers die zijn doorgedrongen tot op het betaalde voetbalniveau. We noemen een paar namen; Manuel Sanchez Torres, Jeffrey de Visscher, Brian van Loo, Erwin Looms en vrij recentelijk nog Wout Brama. Daarnaast voetballen er in de diverse hoofdklassen van het amateurvoetbal voetballers die bij PH hun opleiding hebben gehad. We kunnen dan ook zonder te overdrijven stellen dat de jeugdopleiding bij PH tot de betere in de regio behoort. Om het niveau ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen zijn we op zoek naar sponsoren die samen met PH het voetbal in Almelo een uitstekende toekomst willen geven.

BEKIJK ONS SPONSOROVERZICHT

Nieuwsgierig geworden?

Wil je PH wellicht als sponsor komen versterken? Heel mooi! Vraag dan naar de mogelijkheden bij een van onze leden uit de sponsorcommissie.

Onze sponsorcommissie

Christian van Mook

Christian van Mook
06-11773980

Anton (003)

Anton Koopman
06-27087564

Remco Zwijnenberg

Remco Zwijnenberg
06-20138418

Rick Schraven

Rick Schraven
06-13849172

tom-marsman

Tom Marsman
06-10071723

foto-ton

Ton Wijnen
06-42614990

Back To Top