skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Corona Update

Corona update

Sportvriend,

Hierbij de wekelijkse update m.b.t. de Corona crisis.

Er wordt volop getraind en de spelers tussen 13 en 18 hoeven vanaf komende week de 1,5 meter regel tijdens het trainen niet meer in acht te nemen, waardoor alle trainingsvormen weer mogelijk zijn.

De spelregels worden door iedereen goed nageleefd. Bedankt voor de medewerking want daardoor zijn de trainingsavonden voor iedereen een leuke uitlaatklep in deze nog steeds rare tijd.

Nog een paar weken en dan sluiten we dit vreemde seizoen af. Maar we laten het zeker niet als een nachtkaars uitgaan. Zaterdag 20 juni zou het allereerste Wout Brama Pupillentoernooi plaats vinden. Maar zoals jullie weten kan dit helaas vanwege het coronavirus niet doorgaan. Als alternatief en pleister op de wond zullen wij die dag in verschillende blokken een onderling (mix) toernooi organiseren voor onze eigen mini’s, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12 teams.

We gaan spelen in drie verschillende blokken.

  • 8.30 uur tot 10.30 uur mini’s + jo8
  • 11.00 uur tot 13.00 uur JO9 + JO10
  • 13.30 uur tot 15.30 uur JO11 + JO12

Opgeven kan door de volgende gegevens te mailen naar toernooi@phalmelo.nl:

  • Voornaam + achternaam:
  • Huidige team:
  • Telefoonnummer (ouders):

 

Uiteraard hanteren we het inmiddels bekende opgestelde corona protocol van PH Almelo. Dus helaas ook hierbij mag er geen publiek aanwezig zijn.

Wij gaan er vanuit en hopen dat iedereen deel neemt aan deze mooie afsluiter van een vreemd seizoen.

Met de Truc van de Week gaan we ook door tot 20 juni. Dankzij onze sponsor Teamsportfabriek / 100 % football hebben we een mooi aanvulling gekregen op ons prijzenpakket, dus dit leuke initiatief van PH-1 zal zeker nog veel PH-jeugdspelers aan het oefenen krijgen.

Het clubhuis, kleedkamers en krachthonk blijven voorlopig gesloten.

Tot de volgende keer en ondertussen: Blijf gezond & lief zijn!

 

Met vriendelijke sportgroet,

Bestuur s.v. PH – Almelo

Back To Top