skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Za3 Weet Weer Wat Verliezen Is

PH za3 weet weer wat verliezen is

Na een prima trainingsweek achter de rug en een warming up met wie het hoogst de bal in de lucht kon schieten. stond vandaag bekerwedstrijd 2 op het programma tegen DETO 2. Voor de wedstrijd waren we benieuwd hoe dik we deze wedstrijd zouden winnen maar niets bleek minder waar.

Trainer koos geniet van wel een verdiende vakantie!

 

Trainer Koos die zelf in Spanje bivakkeerde  stuurde de volgende namen het veld in.

W> Haarhuis J. Potijk ( 70 T. Jansen )R. Meijer S. Dijkstra R. Sipaan (C) ( 45. M . Laarman)

T.v. Vlijmen D. Wennink T. Haghuis ( 70. J. Hulsink ) W. Hilgerink ( 45. T . Brama ( C) ) B. Brama ( 60. J . Brama ) P . Tigrinate

 

PH begon een stuk beter aan de wedstrijd dan vorige week dat kon ook bijna niet anders. Want zoals in het vorige verslag vermeld stond was dat ook dramatische. Of dit nu kwam omdat D. Periek niet aanwezig was laat ik in het midden. Na dat het spel het  in 1 ste kwartier een beetje op en neer ging was daar dan toch de 1ste goal van de middag. Na verkeerd doordekken van menig spelers van PH  kwam de bal bij de diepgaande middenvelder die hem daarna aflegde op de meegelopen spits 0-1. Maar PH liet zich niet bij de pakken neerzitten en ging door waar het mee bezig was goed voetballen en vooral veel samen spelen ( D. Periek). Na een afgeslagen aanval van PH wou Deto proberen op te bouwen dit resulteerde in een onderschepping van Phil die de bal breed legde voor B die wel raad wist met dit cadeautje 1-1. Kort voor rust was er dan toch nog een tegenvaller te verwerken na een aanval via links kwam de bal bij de spits terecht die via een scrimmage voor de 1-2 aantekende.

 

Rust

In de 1ste helft had Sjupan zoveel snoep uitgewisseld met snorremans dat die de 2de helft kon plaats nemen in de dug out. Tevens werd de moe gestreden Wouter ook gewisseld.

De 2de helft was nog maar net begonnen iedereen had net weer zn plek gevonden toen de 1-3 op het scorebord kwam. Dit was de nekslag voor koos z’n sterrenamsemble dit kwamen we  helaas niet meer ter boven. We probeerden nog wel een paar x voor de goal te komen maar echt tot kansen leidde dit niet. Na een aanval over rechts kwam de bal bij de spits die zo z’n 3de van de middag kon aanteken 1-4. Nadat het ook nog eens met pijpenstelen uit de lucht begon te komen vonden de scheids het wel welletjes. En blies die voor het einde van de wedstrijd. En zo wisten de mannen van Koos weer een x wat verliezen is met meerdere goals verschil.

 

Feiten over zat 3

 

2 weken geleden hadden 5 PHZA3’ers een uitje gepland naar Walibi. 2 dagen voor vertrek haakte J. Potijk echter af. Naar eigen zeggen was het die dag te warm om de hele dag in Biddinghuizen te vertoeven. Gek genoeg draagt de dunste ZA3’er met 30°C wel een thermoshirt gedurende de wedstrijd. Maar toen de hamburger uit de mouw kwam, bleek dat hij bij een BBQ was in harkerinkhoek. Waar Jurre wekelijks de woorden “Ho’s before bro’s ” waarmaakt, hanteert Jelle graag “Bakploatn before moatn”. Al was u dit misschien al wel opgevallen…

 

 

Wouter ging vroeger altijd met z’n ouders op vakantie nu bleek dat die geregeld werd vast gebonden in het bos met een riem aan een  boom. Als dank lieten ze dan wel 20 pakjes peuken voor hem achter zodat die het wel zou overleven.

Verder is Joost laatst een weekje vrij geweest bij de gemeente. Hij was namelijk zo moe geworden van dat weekje vakantie dat die weer snel aan het werk wou. Nou denkt u al bij gemeente heb je namelijk 52 weken vakantie dus wat zal Joost dan vaak moe wezen.

 

U had al vernomen dat Koos momenteel in het zonnige Spanje bivakkeerde nu blijkt daar tegelijkertijd de vuelta bezig te zijn. Dit blijkt de grootste wielerronde van Spanje te zijn. Ideaal voor koos want hij fiets altijd zo hard dat hij pas in de 2de week zal aansluiten anders wordt het te makkelijk voor hem om op het podium te komen.

Back To Top