skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
WEEKVERSLAG JEUGD PH ALMELO (WEEK 8)

Vanwege de voorjaarsvakantie ging er door een flink aantal wedstrijden een streep. Gelukkig niet bij alles. De bal rolde nog wel bij een aantal andere teams. Meer hierover lees je in het onderstaand verslag. Verder komt de activiteitencommissie met een update. Veel leesplezier weer toegewenst.

Met sPHortieve groet,

Arjan Laarman

Coördinator Algemene Jeugdzaken

Team van de week

Zaterdag 2 maart is JO10-1 team van de week. Ons eerste elftal speelt dan tegen ATC 1 uit Hengelo.

Vossenjacht

De jeugdactiviteiten commissie organiseert op 30 maart de jaarlijkse vossenjacht. Alle mini’s, JO8, JO9 en JO10 teams doen hier aan mee.

Wedstrijdverslagen

JO9-3:

Zaterdag heeft 9-3 tegen Hellendoorn 9-1 mogen spelen. Zonder wissel en 6 spelers mocht de wedstrijd wel doorgaan maar wisten ook bij voorbaat dat het een stevige klus zou worden. Na de kids goed ingepraat te hebben konden we beginnen met the game! Binnen de eerste 5 minuten konden we genieten van 2 overheerlijke goals van Miray en wel met links geschoten! Na de openingstreffers dachten de kids dat dit een makkie zou zijn en hebben de 10 min afgerond met 3-0. Hellendoorn was vastberaden tot een terugkeer en tot de 3e 10 min was de stand al 4-2. Geen wissel en doorbijten was dus toch een lastige klus. Kids voorbereid voor de laatste 10minuten en hopen maar om de voorsprong te behouden. Het leek wel champions league zo spannend was het! Doorzetten, verdedigen en toch aanvallen waar nodig resulteerde tot een winst van 6-5. 👌 mooie samenspel. Leuke gewaagde tegenstanders en een mooie eindstand.

JO9-4:

Gisteren een uitwedstrijd gehad met JO9-4 tegen Vroomshoop.

Het was een leuke wedstrijd die lang gelijk opging. Helaas gaven we het aan het einde wel vrij makkelijk weg.

Wel is duidelijk geworden waar aan gewerkt moet worden.

Uiteindelijk verloren met 4-2

JO10-1:

Dit weekend mocht de jo10-1 het opnemen in en tegen marienberg jo10-1.

Het was vanaf het begin een gelijk opgaande wedstrijd met kansen en doelpunten over en weer. Het was een spannende wedstrijd. Met vlagen met goed voetbal.

Op het einde was het nog billen knijpen voor ons maar wisten de wedstrijd toch te winnen met 5-6. Ook met name door een aantal hele goeie reddingen door onze inval keeper van de jo9-3 Timor.

MO11-1:

Vandaag hebben de meiden MO11-1 een thuiswedstrijd gespeeld tegen MO11-2 Losser.

De eerste 15 minuten moesten alle meiden inkomen. Richting de rust, was de stand 1-3 achter.

Na de 1ste helft hebben wij een mooie wedstrijd gezien waarin alle dames echt goed hun best deden! We kregen net niet genoeg kans om te scoren, maar het samenspel en de kansen lagen op de loer!

Toch met een glimlach verloren, een gelijkwaardige wedstrijd, de eerste overwinning laat op zich wachten maar dat zal vast niet lang meer duren.

JO11-2:

Wat een wedstrijd na 2 weken niet trainen! Jo11-2 speelde een derby tegen Luctor. Altijd spannend en super goed aan elkaar gewaagd. Met 3-0 voorstand de rust in en uiteindelijk toch nog 4-3 achter. We stonden 5 gelijk met nog een paar minuten op de klok en zijn toch met de winst naar huis gegaan! 6-5 voor PH, een verdiende hard-voor-gewerkte winst!

PH JO13-2:

DKB JO13-1 – PH JO13-2    0-6

Zaterdag maakten de mannen van 13-2 zich op voor de 2de competitiewedstrijd na de winterstop. Ondanks de kou, regen en wind bij de Krim ging PH furieus van start en scoorde Morris binnen enkele minuten. Vlak daarna was het opnieuw prijs door een goal van Peter: 2-0. PH combineerde er lustig op los en waardoor Deon na een kwartier spelen de 3-0 liet aantekenen. DKB had geen tijd om bij te komen want Yannick scoorde de 4-0. Voor rust vielen ook de 5-0 en 6-0. Door ziekte en diverse blessures waren er geen wissels meer en moesten de 11 overgebleven veldspelers (waarvan enkelen ook niet meer fit waren) de klus klaren in de tweede helft. Op het tandvlees werd er doorgebikkeld en diverse kansen gecreëerd maar die gingen er helaas niet in, waardoor de eindstand 6-0 was. Een mooi resultaat voor de hervatting van de competitie. Op naar volgende week!