Jeugdopleiding Fase 3 Week 5

Jeugdopleiding Fase 3 week 5

Het inhaalweekend was voor de jeugdteams veelal een vrij weekend. PH MO11-1 speelde thuis tegen Juventa/SVZW MO11-1 en PH JO11-2 speelde een uitwedstrijd in en tegen Hellendoorn. In de (korte) weekverslag lees je deze wedstrijdverslagen. Veel leesplezier!

Updates:

Voorjaarsvakantie toernooi:

De toernooicommissie is druk bezig met het organiseren van het vakantie toernooi in de voorjaarsvakantie. We merken dat het lastig is om vrijwilligers te vinden/bereiken voor deze woensdagmiddag. Daarom is het misschien goed om nog eens te verduidelijken dat:

Het zeker niet nodig is om trainer/coach te zijn om te helpen. Het begeleiden van een klein groepje spelers is niet meer dan het groepje van veld naar veld begeleiden en de eindstanden doorgeven. Je kan tevens het groepje begeleiden van je eigen zoon en/of dochter. Wellicht maakt dit de drempel nog wat lager!

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

PH MO11-1:

MO-11 speelde vandaag op een erg leeg PH-complex tegen Juventa/SVZW. MO11-1. Veld over de lengte uit gezet ipv dwars met een echte middenstip! We speelde goed samen, beter dan vorige week en zorgen voor veel aanvallen. Tegelijk werd het verdedigen ook goed uitgevoerd door het hele team💪🏼. Helaas ging de bal er weer niet makkelijk in voor ons. We kwamen wel voor, maar de laatste kwart viel toch de gelijkmaker, beetje onverdienstelijk maar… een mooie wedstrijd gezien. 1-1 eindstand

PH JO11-2:

Vandaag hadden we de lastige inhaalwedstrijd in en tegen VV Hellendoorn wat op de 1ste plaats staat!! Vorige fase hadden we ook al tegen Hellendoorn gespeeld en dat was echt een pittige pot met veel strijd en passie en met als uitslag 2-2!! Vandaag voordat de scheidsrechter om 10uur floot voor de aftrap hebben we onze boys en girl met veel enthousiasme veel moed ingesproken en dat we veel strijd en passie willen zien en ik kan jullie zeggen dat deden ze!!!

Na de eerste kwart stond het 2-0 voor PH ⚽️⚽️ en hebben we onze kinderen toegesproken dat ze ontzettend goed aan het voetballen waren met veel druk naar voren, ontzettend goed samenspel en dat we dat dus de 2de kwart ook graag terug willen zien!! En wederom veel goed samenspel, lekker druk zetten, mekaar overnemen etcetc zijn we met 4-0 de rust in gegaan⚽️⚽️⚽️⚽️

Zal nu het verhaal maar even kort gaan houden en hebben we 4 doelpunten gemaakt in de 3de kwart en in de 4de kwart hebben wij er 3 gemaakt en Hellendoorn 1 dus einduitslag 11-1 voor PH!!

Onze kinderen hebben echt goed gespeeld, goed samen gespeeld als team hard gewerkt en wat is het GAAF dat je als trainers ziet dat waar we veel op trainen er vandaag allemaal uit kwam!! En om het feest compleet te maken hebben de kinderen vandaag hun nieuwe trainingspakken ontvangen🎉🎉🎉Zie omslagfoto.