skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Voorbeschouwing: PH 1 Op Bezoek Bij Vv Hellendoorn In Kampioenswedstrijd

Voorbeschouwing: PH 1 op bezoek bij vv Hellendoorn in kampioenswedstrijd

PH 1 heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan en zette haar titelaspiraties kracht bij door Quick’20 met een 3-0 nederlaag huiswaarts te sturen. Ook deze week een ware topper op het programma, om ditmaal ook daadwerkelijk het kampioenschap binnen te halen moet het op bezoek bij Hellendoorn er met de volle buit vandoor gaan wil het niet afhankelijk zijn van het resultaat Bergentheim – DES.   

 

De heenwedstrijd was een heetgebakerd potje, dat al vooraf gekenmerkt werd door een woordenwisseling over de speelhelft waarop de warming-up gedaan moest worden. PH zal de punten dus allesbehalve cadeau krijgen, ook gezien de vermeldingen op de sociale media en website van vv Hellendoorn. Hellendoorn had een overtuigende start van de competitie en ging lange tijd mee aan kop, totdat het op bezoek bij PH haar eerste punten verspeelde. Daarna werd het wisselvalliger en staat het daardoor op de 3e plaats met 20 punten achterstand op de koploper. Het vergaarde zelf 39 punten, met een positief doelsaldo van 23 en staat bekend om haar defensieve tactiek.

 

PH zal dus goed voor de dag moeten komen om de punten mee te nemen naar Almelo en het kampioenschap te kunnen vieren. Aan de voorbereidingen zal het in ieder geval niet liggen, een grote touringcar gevuld met spelers en vele supporters zal de motivatie van de spelers en technische staf verder vergroten en hopelijk lukt het die motivatie om te zetten in 3 punten. Daan Morsink (enkel) en Bob Smienk (rug) zullen deze wedstrijd in ieder geval aan zich voorbij moeten laten gaan, dus ook deze week weer een wijziging t.o.v. vorige week. De keuze is aan trainer Bouck, de uitvoering aan de spelers! De aftrap is komende zaterdag om 15:00 uur op Sportpark de Voordam en de wedstrijd staat onder leiding van de heer S. Smit.

 

Programma zaterdag 13 april:

14:30 ASV’57 1 – SVVN 1

14:30 Bergentheim 1 – DES 1

14:30 Wilhelminaschool 1 – OZC 1

14:30 Juliana’32 1 – Voorwaarts V. 1

14:30 Kloosterhaar 1 – Mariënberg 1

15:00 vv Hellendoorn 1 – PH Almelo 1

15:00 Quick’20 1 – Blauw Wit’66 1

 

 

Back To Top