Lees hier de verslagen van de jeugdopleiding van afgelopen zaterdag.

Deze week staat op donderdag de bijeenkomst met het Sportbedrijf ‘’de clubkadercoach’’ op het programma. Het lijkt ons een uitgelezen mogelijkheid om elkaar te versterken en hier gebruik van te maken. PH doet het over het algemeen al enorm goed en het motto is daarom ook ‘’van goed naar nog beter.’’

Daarnaast staat er donderdag ook een coördinatoren overleg op het programma. Mocht je nog een agendapunt willen voorleggen, stuur dan een van de coördinatoren een bericht. Helaas kunnen we elkaar niet meer vaak spreken binnen de poorten van PH, laten we daarom goed contact met elkaar houden via andere wegen!

PH JO8-2:

PH jo8-2 hebben vandaag een mooie wedstrijd gespeeld tegen vogido Enschede. Voor de tegenstander was het pas de tweede wedstrijd maar toch jongens die fysiek sterker en groter waren. Onze jongens en meid gingen de duels niet uit de weg en waren fysiek niet onder de indruk van de grote jongens. Er werd mooi samen gespeeld en de oefeningen van de training met pasen naar elkaar zien we steeds beter terug in de wedstrijd. De eindstand was 12-5 voor PH.👍💪🏻 Helaas kreeg ik na de wedstrijd te horen dat een speler van ons veel liep te schelden in het veld op de tegenstander. Helaas heb ik dit tijdens de wedstrijd niet meegekregen maar dit gaan we maandag tijdens de training zeker bespreken dat dit niet de bedoeling is.

PH JO8-3:

Jo8-3 heeft vandaag ondanks dat ze gestreden hebben als tijgers, gelijkgespeeld met 6-6 tegen de Vroomshoopse Boys…het ging mooi gelijk op en ik zag veel dingen terug die we ook hebben geoefend met de training 💪 op naar volgende week 👌

PH JO9-1:

JO9-1 ging vandaag in alle vroegte op bezoek bij Quick’20 JO9-1. Een tegenstander van formaat. De eerste kwart was het een beetje aftasten over en weer, maar vanaf het tweede kwart begon de PH motor te lopen. Er werd goed gevoetbald vanuit de combinatie en daardoor kregen wij steeds meer grip op de wedstrijd. Het resulteerde dan ook in een paar schitterende doelpunten van onder andere Jelle Visschedijk. Met een prachtige volley schoot hij de bal achter de doelman van Quick. De Oldenzalers kwamen daarop zelf ook met een antwoord. Echter dankzij de wederom sterk keepende Dezzley Bosch bleef de schade beperkt.

De tweede helft bleven wij de baas op het veld. Met als opdracht zoveel mogelijk uit de duels te blijven en zelf te blijven voetballen. Dat lukte prima. Met een 2-6 eindstand gingen de punten dik verdiend mee terug naar Almelo!

PH MO11-1:

Vandaag een zware wedstrijd gehad met onze meiden tegen alleen maar grotere jongens van BWO JO11-4. Ze moesten tegen een veel sterkere tegenstander, die tot nu nog alles gewonnen had. Ze bleven gewoon doorgaan ondanks de tegengoals en we hebben er zelfs nog 1 gemaakt! 💪🏼Met momenten goed voetbal gezien met leuk samenspel. Laatste 20 minuten beten ze zich echt vast op het spel en zag je dat BWO het moeilijker kreeg. Super trots op de meiden! Eindstand 1-20.

PH JO11-2:

Jo11-2 speelde vandaag thuis tegen AVC Heracles Jo11-3. De wedstrijd speelde zich vooral af op de helft van AVC met een uitslag van 12-0. Op naar volgende week

PH JO11-3:

Jo11-3 speelde vandaag thuis tegen sv Enter Jo11-3. De eerste twee kwarten heel goed en leuk positiespel gespeeld wat resulteerde in een 5-0 ruststand. De laatste twee kwarten gingen we een beetje door elkaar lopen en hielden we niet echt de posities zoals afgesproken. Hierdoor hielpen we Enter weer een klein beetje in de wedstrijd. Uitslag 8-4 gewonnen, trots op de mannen..👍🏻⚽

PH JO11-4:

JO11-4 hadden vandaag een uitwedstrijd naar Losser. Losser stond bovenaan maar dat zag je in de wedstrijd bij vlagen ook terug. Al gauw kwamen we met 4-0 achter waardoor we bleven vechten en kwamen terug tot 4-2. Losser trok een tandje bij en stonden we met 6-2 achter met de rust. Na wat wisselingen in het veld stond het in de 2e helft beter waardoor we terug bleven vechten maar uiteindelijk met 9-7 verloren. Wij als team hebben weer veel geleerd en nemen we weer mee naar de volgende wedstrijd

PH MO12-1:

MO-12-1 tegen ON helaas met 1-4 verloren. ON staat boven aan de poule, en hebben alle wedstrijden dik gewonnen, de dames hebben het heel moeilijk gemaakt en was ook een goeie tegen stander voor ON. Zelf complimenten kregen onze dames van ON hoe ze hebben gevoetbald. Toppers💪🏾

Coördinator Gerwin: Wat een mooie ontwikkelingen heb ik voorbij zien komen! Goed gedaan met z’n allen 😃⚽️💪🏻