De Pupillen Van PH Moesten Gisteren Weer Aan De Bak In Speelronde 2 Van De Competitie

De pupillen van PH moesten gisteren weer aan de bak in speelronde 2 van de competitie

JO8-1 ging op bezoek bij VV Bornerbroek JO8-1. Ondanks een vroege 0-1 voorsprong kwamen de leeftijdsgenoten uit Bornerbroek sterkt terug. Ze gingen dan ook met een 4-1 voorsprong de rust in. Na de rust kwam er een ander PH tevoorschijn. De stand werd al gauw omgebogen in een 4-4. Helaas kon de stijgende lijn niet doorgezet worden. 8-5 werd de eindstand.

Na een gelijkspel bij TVC’28 vorige week, stond dit weekend de derby tegen Luctor et Emergo op het programma voor JO9-1. Leuk, omdat er tegen buurkinderen en klasgenootjes gespeeld moest worden, maar een beetje spannend was het ook wel. Na een gelijkopgaand begin kwam PH verdiend op voorsprong, die uiteindelijk niet kon worden vastgehouden. Door veerkracht te tonen stond na 40 minuten de terechte uitslag van 4-4 op de borden.

Vandaag stond de wedstrijd tussen PH JO-1 en Oranje Nassau JO10-2. De wedstrijd ging in het begin mooi gelijk op, maar het was Oranje Nassau dat door slecht uit verdedigen er een eigen doelpunt op 0-1 kwam. Onze jongens van PH rechte de rug en ging opzoek naar de 1-1 en deze viel ook vrij vlot. Dit smaakte naar meer en er kwamen vele kansen om op 2-1 te komen. Net voor het einde van het 2e kwart viel dan ook de 2-1 en konden ze met een goed gevoel de rust in. De laatste weken is gebleken dat het 3e kwart een lastig gedeelte is in de wedstrijd van PH,ers. Ook nu gaven ze door slechte communicatie achterin een 2-1 voorsprong weg tot 2-3. Onze jongens gingen nog wel vol overtuiging op zoek naar de aansluitingstreffer, maar het was Oranje Nassau dat de eindstand bepaalde op 2-4.

O11-1 won zonder tegendoelpunten van Juventa O11-1. PH kwam goed uit de startblokken en wist de score gelijk tot een overwinning om te zetten. De gebrekkige afwerking deed ervoor zorgen dat de eindstand niet verder opliep. de Vergeleken met vorige week was het voetbal in balbezit alweer ietsje beter. Het is leuk om te zien dat ieder op zijn manier stappen maakt.

Next week 09:00 uit bij vv Hellendoorn O11-1.

PH JO11-2 ging op bezoek bij MVV JO11-1. PH begon sterk aan de wedstrijd met enkele goede kansen en maakte de verdiende 1-0. Toch was het daarna MVV JO11-1 die het initiatief overnam en 3 keer wist te scoren, waardoor de ruststand 3-1 was. De tweede helft was voor PH en we scoorden de verdiende 3-3. De laatste 5 minuten kreeg PH nog enkele grote kansen en belandde de bal op de paal waardoor het 3-3 bleef. Een mooi resultaat want in de voorbereiding verloren we met 5-1 van MVV. Een teken dat de groep een goede ontwikkeling doormaakt.

Tot slot de afgelopen weken zijn er diverse foto momenten geweest in de nieuwe tenues. Hierbij de team foto’s van de pupillen: