skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Even Voorstellen: Tom Duindam

Even voorstellen: Tom Duindam

Op de laatst gehouden Algemene Leden Vergadering is Tom Duindam benoemd tot secretaris.

Hij heeft zijn eerste bestuursvergadering overleefd, dus het wordt tijd dat hij zich voorstelt:

Hallo, mijn naam is Tom Duindam. Bouwjaar 1978, nu 45 jaar dus.

Ik werk in de forensische psychiatrie en heb twee boys, Bjorn (14) die voetbalt in de JO15-2 en Loïc (5) die nog op zwemles zit. Samen met mijn vriendin Shereen wonen we op de Windmolenbroek (!) Ja echt  een hele fijne wijk, maar de Schelfhorst , waar ik ben opgegroeid aan Het Loo en op school zat aan De Hobbitstee, voelt toch altijd weer als thuis komen. Ik loop dan ook al heel wat jaartjes rond bij PH.

De meesten zullen me wel herkennen als scheidsrechter. Echt ontzettend leuk om te doen en het houd je ook nog eens fit! Ik zou het serieus iedereen aanraden. Daarnaast houd ik me bezig met het project Sportlink, dat te maken heeft met de app Voetbal.nl, de TV schermen en nog veel meer. Sinds kort ben ik dus ook actief als Secretaris van PH, waarbij communiceren, digitaliseren, aangeven en verbinden precies in mijn straatje liggen. Ik hoop dan ook dat ik vanuit deze rol een steentje kan bijdragen aan deze fantastische club, die met de inzet van een ontzettend gaaf team vrijwilligers de weg naar boven al weer enige tijd heeft gevonden. Schroom niet om me te benaderen met vragen, ideeën, opmerkingen of om je simpelweg aan te melden als scheids 😉

Sportieve groet en tot ziens bij PH Almelo!

Back To Top