skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
In Memoriam Harry Bruns

In Memoriam Harry Bruns

 

Afgelopen vrijdag, 1 december, ontvingen wij het droeve bericht dat ons erelid Harry Bruns ons is ontvallen. Harry is 77 jaar oud geworden.

Harry heeft veel voor onze vereniging betekend en is daarom in 2002 terecht benoemd tot erelid.

Hij heeft een succesvolle voetbalcarrière gehad, waaronder het kampioenschap in de 2e klasse F Afdeling Twente en de promotie naar de 1e klasse Afdeling Twente met PH-2. Daarnaast was hij actief als speler van PH-1 en lid van het jeugdbestuur, dat hij samen met Henny Blom en Johan Zonder heeft opgericht. Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld als voorzitter van de Bouwcommissie, waarbij hij onder andere betrokken was bij de bouw van de tribune. Na zijn aftreden bleef hij jarenlang de boekhouder van de verenigingskas, samen met Gerard Engbersen. Harry heeft ook zitting gehad in meerdere jubileumcommissies en was mede-organisator van de uitwisseling met Alterheine. Daarnaast was hij lid van de commissie voetbalzaken en heeft hij in 2019 zijn 60-jarig lidmaatschap van PH gevierd. Hij was bijna altijd aanwezig bij de thuis- en uitwedstrijden van PH-1 en had daarbij zijn vaste plek schuin achter het doel samen met andere voetbalkenners. Ook nam hij deel aan de EK en WK-schaatstochtjes die we met een grote groep PH-mensen maakten. We zullen Harry missen en zijn bijdrage aan onze vereniging zal altijd herinnerd worden.

Wij wensen zijn vrouw Riky, kinderen Jessica, Leonie, Wilfried en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit onmetelijke verlies.

Er is gelegenheid om Harry een laatste groet te brengen en de familie te condoleren op vrijdag 8 december van 19:00 tot 19:30 uur bij de familie Bruns thuis aan de Almelosestraat 27c te Wierden.

De afscheidsbijeenkomst zal plaatsvinden in besloten kring.

 

Bestuur, leden en vrijwilligers s.v. PH – Almelo

 

 

 

Back To Top