skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Geen Brama’s =winst!

Geen Brama’s =winst!

Op donderdagavond omstreeks 20.53 werd duidelijk dat PH de Almelose derby ging winnen van het koninklijke AVC. Namelijk de laatste Brama had zich afgemeld. Daarnaast was ook de (letterlijk) de grote D. Van de Skelf niet aanwezig. Wat bleek nou: De Brama’s en Jelle hadden een neven & Nicht(en) dag. Hopelijk hebben jullie een leuke dag gehad. Onderstaande foto is uitgelekt. Dokter blijkt de Petr Cech van het padel te zijn.

 

 

 

Door de afwezigheid van o.a. de brama’s, de wennink’s, D. V/d Skelf, Lord, Skup, Mas, Lange en nog een aantal ziek zwak en misselijken konden we gelukkig een beroep doen op Tim en Lars. Dank hiervoor jongens!

 

Startopstelling:

Vladimir, HIV, Olla, Dijk, Boog, Bossen, Bugs, Ruud, Periek, Goeie Wijnen, Quix.

Wissels: Juspan, Pipo, Hans.

 

Dat er gewonnen zou worden was natuurlijk al bekend echter de eindstand zou deze middag bepaald worden. PH schoot uit de bekende startblokken en trainer Van Duiven zag dat het wel goed zat. Binnen 1 min kwam PH op een 1-0 voorsprong door Boog. Zijn fantastische voorzet waaide over alles en iedereen heen en belandde per ongeluk in het netje. Diezelfde Boog moest even later ook het strijdtoneel verlaten aangezien die de avond ervoor weer gezellig met zijn schoonvader een paar pilsjes had genuttigd.

Heracles liet het er niet bij zitten en probeerde de gelijkmaker te forceren. Echter een solide verdediging met een uitstekende keeper voorkwam een gelijkspel.

In de 2e helft kwam PH op een 2-0 voorsprong door Periekie. Na een heerlijke actie van Lars Wijnen legde hij de bal breed op Periek,

In de 2e helft was het voetbal een stuk minder en het praten een stuk meer. Vooral Pipo had ontzettend last van het gelul van Dijk en Olde. Het blijkt inmiddels dat pipo tinnitus heeft.

“Ik kreeg op een gegeven moment last van gesuis in mijn rechteroor en ben toen – zoals veel mensen doen – op internet op onderzoek uitgegaan”, vertelt Pipo in gesprek met van Duiven. “Dat moet je dus nooit doen. Van de dingen die ik daar las, werd ik niet vrolijk. Het was ongeneeslijk, daar kwam het op neer.” We wensen je alle sterkte toe Pipo!

Periek kreeg overigens nog even 10 min rust in de wedstrijd van scheidsrechter Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeric. Dit is met trainer Koos afgesproken zodat Periek ook aan zijn wisselminuten komt.

Al met al een verdiende overwinning op de geel-zwarten uit Almelo.

 

Wist je dat

 

Het moge duidelijk zijn dat door de verkiezingsuitslag een hoop gaat gebeuren. Trainer Koos blijkt in de bekende gangen op zoek te zijn naar een nieuwe linksback. Aangezien Juspan inmiddels het land heeft verlaten.

 

 

We blijven nog even bij de verkiezingsuitslag. Dat deze verkiezing extra spannend zou worden was wel duidelijk. Waar de meeste van ons een stemwijzer hebben ingevuld was dat voor Bossen niet nodig. Hij stemt al jaren lang op de PVV omdat “Geert het eigen risico wil afschaffen. Dat is vooral handig omdat Linda nogal vaak schade rijdt aan onze auto.” Aldus Bossen.

 

Wie zich duidelijk minder goed had voorbereid was gelegenheidszanger: Geo. Hij vond het onbegrijpelijk dat Gonnie op de partij van Frans Timmermans heeft gestemd namelijk: D66.

 

Blijkbaar heeft Wout het te druk met het verkopen van zijn kinderboek. Aangezien hij tot op heden nog niet heeft kunnen reageren op zijn welkomsverslag. Iemand die in de WW zit zou toch tijd over moeten hebben.

 

De gebroeders Wennink zijn een gezellig weekendje naar Londen geweest. Of ze Londen daadwerkelijk bereikt hebben is tot op heden niet bekend. “Normaal komen ze de brug bij Deventer niet over. En als ze dat sporadisch wel doen dan hoor ik altijd iets van ze” Aldus een iets wat bezorgde J. Wennink.

 

Wel zijn er wat foto’s opgedoken waaruit blijkt dat de broertjes Wennink Londen toch bereikt lijken te hebben:

 

 

 

Bespaartip december.

December. Een maand vol feestjes, eten en gezelligheid. Omdat december toch al een dure maand is geven we je een tip om toch te kunnen besparen:

Ga gourmetten. Het is de gourmetlucht waard als je ziet hoeveel je bespaart. Zet je verwacht een graad of twee lager. Het gourmetstel verwarmt je woning vanzelf.

 

Echter is de maand december ook de maand van de liefde. Olde zit alweer ongeduldig te wachten op de kerstspecial met Robert ten Brink. “Daar zitten de meest verse dames tussen waar ik achteraan kan gaan”. Ook Wouter Haarhuis zit voor de buis maar dan natuurlijk de Spaanse versie van All you need is love. Of te wel: todo lo que necesitas es amor. “No puedo esperar a conocer a todas esas bellezas españolas.” Aldus Wouter Haarhuis vanuit Valencia.

 

Echter hebben we op de Veenelanden ons eigen liefdesverhaal. Streep de woorden af in de puzzel en je ziet in de oplossing wie de nieuwste tortelduifjes van PH zijn!

Back To Top