skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Knol Drankenservice Op Nieuwe Locatie

Knol Drankenservice op nieuwe locatie

Deze maand maart is onze leverancier en winnersponsor Knol Drankenservice verhuisd van de Deldensestraat naar de Ambachtstraat.

Na 45 jaar en diverse verbouwingen was de oude locatie niet meer geschikt voor de toekomstplannen van eigenaar Adelbert Knol en zijn team. In het nieuwe pand beschikken ze over een slijterij van 400m2 (150m2 voorheen) en een magazijn van 800m2. Op het buitenterrein kan er efficiënt geladen en gelost worden.

Naast de uitbreiding van het pand is en wordt ook het assortiment in fases flink uitgebreid: van 500 naar 750 whiskeys, de wijnen worden verdrievoudigd en er is natuurlijk een zeer ruime sortering speciaal bieren.

Enige weemoed is er wel. Adelbert nam de zaak aan de Deldensestraat een historie geleden alweer over van zijn vader André. “Maar aan de andere kant ligt aan de Ambachtstraat een echte uitdaging voor ons team. We gaan er voor zorgen dat we ook hier weer volledig gaan draaien en dat de bestaande en nieuwe klanten ons op deze veel beter bereikbare locatie weten te vinden. Wij zijn er klaar voor!”

Voor meer informatie: www.knoldranken.nl

Ambachtstraat 2, 7609 RA Almelo

Tel: 0546-813351 info@knoldranken.nl

Back To Top