skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH 1 Naar Vroomshoop

PH 1 naar Vroomshoop

PH uit naar de boys in Vroomshoop

 

PH staat voor haar eerste uitwedstrijd in de 2e klasse H. Na het teleurstellende gelijkspel van vorige week gaat PH uit bij Vroomshoopse Boys opzoek naar de eerste driepunter van het seizoen. Vroomshoopse Boys verloor vorige week de eerste competitiewedstrijd van WVF en zal dus ook zeker voor een driepunter gaan.

 Vroomshoopse Boys is geen onbekende tegenstander voor PH. Vorig seizoen troffen de teams elkaar na de poulefase in de knock – outfase van het bekertoernooi. In een ware thriller ging Vroomshoopse Boys er toen met de overwinning vandoor: de wedstrijd werd uit eindelijk 3-4 in het voordeel van Vroomshoopse Boys. De ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd maar in slotfase kwam PH met 10 man te spelen en Vroomshoopse Boys maakte hier dankbaar gebruik van door in de slotfase toe slaan, en zo doorging naar de volgende ronde.

 PH weet dus wat het kan verwachten van Vroomshoopse Boys. Een fysiek sterke ploeg die terugzakt, de linies kort op elkaar houdt en probeert op de juiste momenten het de tegenstander lastig te maken. Bij PH ligt de uitdaging om het spel te maken en door middel van hoog baltempo het collectief van Vroomshoopse Boys kapot te spelen.

PH bereidde zich op gebruikelijke wijze voor op deze wedstrijd en werden een aantal accenten gelegd op om hoe om te gaan met een tegenstander die als collectief inzakt. Een van de oefeningen was het druk zetten van voornamelijk de aanvallers wat als lachertje werd beschouwd door de verdediging. Maar eindstand kon de verdediging (vooral Jelmer) het niet afknipperen en werden de verdedigers nog voorzien van een aantal krachtoefeningen. Tot slot werd op de afsluitende training van donderdag nog in de stromende regen op standaardsituaties getraind die aanstaande zaterdag nog wel voor verassingen kunnen zorgen.

Stefan, Bob en Guy verschenen deze week na respectievelijk, vakantie en blessureleed,  weer terug op het trainingsveld en zullen zaterdag weer aansluiten bij de wedstrijdselectie. De verwachting is dat deze jongens nog niet aan de aftrap zullen verschijnen. Benieuwd welke 11 spelers Bjorn Hodes wel aan de aftrap laat verschijnen? De wedstrijd begint 14:30 op Sportpark de Bosrand in Vroomshoop en staat onder leiding van de heer W. Braaksma.

 

 

 

Back To Top