skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH – 1 OOK KOMEND SEIZOEN IN DE 2E KLASSE

PH – 1 OOK KOMEND SEIZOEN IN DE 2E KLASSE

Het vlaggenschip van PH speelt ook komend seizoen in de 2e klasse.

Afgelopen zaterdag werd er in Zwolle tegen Be Quick’28 met 4-3 verloren. Hierdoor loopt de ploeg nacompetitie mis en kan het zich gaan opladen voor wederom een verblijf in de 2e klasse.

Dit zal gebeuren zonder scheidend trainer Bjorn Hodes, leider en allround good guy Bjorn Gierveld en de spelers good-old Rick olde Olthof, die na een mooie carrière de voetbalschoenen aan de wilgen hangt en coming-up Kevin Stokkingreef, die zijn nog prille loopbaan voortzet bij 3e divisionist HSC’21, waarbij wij hem heel veel succes wensen!

Maar wel met een nieuwe trainer Willem Mulderij en een nieuwe tegenstander, Oranje Nassau waardoor er weer sprake is van een heuse stadsderby.

De voorbereiding begint deze maand al. Allereerst komende zaterdag tijdens het Hennie Blom Toernooi op de jaarlijkse familiedag en aansluitend met een 4-daags Spartaans trainingskamp op het beruchte Spaanse strafeiland Mallorca, waar vanaf dag 1 de nadruk zal liggen op het opbouwen van de benodigde conditie en een goede arbeid/rust verhouding. Hieraan zal verder geen enkele ruchtbaarheid gegeven worden om de concurrentie en BVO’s niet nog wijzer te maken; “what happens on Malle stays on Malle”

 

Back To Top