skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Terugblik Wout Brama Toernooi

Terugblik Wout Brama toernooi

Op 24 en 25 juni was alweer de derde editie van het Wout Brama toernooi. We kunnen deze terugblik heel kort houden, want het was in 1 woord fantastisch.

De organisatie kan vol trots terugkijken op een heel mooi weekend. 152 teams verdeeld over 41 clubs wisten de weg richting ons mooie Sportpark de Veenelanden te vinden. Het was prachtig weer, met zelfs tropische temperaturen op de zondag!

Dit jaar waren ook de allerjongste voetballers er voor het eerst bij. Met de teams vanaf de JO-7 tot en met JO-17 kunnen we zeggen dat alle jeugdteams goed vertegenwoordigd waren!

Zo’n groot toernooi neerzetten is alleen maar mogelijk met hulp van heel veel vrijwilligers, dus iedereen die op wat voor manier hier ook maar aan heeft bijgedragen: DANK JULLIE WEL!

Als vereniging hebben we weer vele positieve reacties ontvangen na afloop. Het toernooi trekt ook steeds meer teams uit het hele land aan. PH is daarmee weer mooi op de kaart gezet en daar zijn wij oprecht heel trots op. Nog wel leuk om te vermelden is dat er ook nog 1 PH team met de winst vandoor ging. De JO15-1 onder leiding van Guy van Straaten werd eerste in hun poule van de 1e en 2e klasse.

Heel bijzonder was het dat Wout Brama er dit jaar voor het eerst zelf bij kon zijn. Natuurlijk om veel handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met de vele aanwezige fans. Daarnaast nam hij ook Maud Roetgering (speelster van de FC Twente vrouwen) mee. Samen hebben zij een boek geschreven en op het toernooi kon je dit boek “Wout en Maud en het geheim van de trainer” kopen en gelijk laten signeren. Op de zaterdag nam Wout Brama de prijsuitreikingen van de ochtend en de middag voor zijn rekening. Op zondag deden Sterre Kroezen (afkomstig van PH en nu speelster bij de dames van FC Twente en Oranje onder 19) en Erwin Looms (oud speler Heracles Almelo) dat.

Al met al een heel geslaagd toernooi, in de evaluatie die inmiddels heeft plaatsgevonden is er al weer over de vierde editie gesproken. Zeker is wel dat die er wel gaat komen!

Back To Top