skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH 3 Zakt Niet Door De Hoeven

PH 3 zakt niet door de hoeven

Nadat ondergetekende een kampioenenlunch alla “De Lange” weg had gewerkt kon de fiets gepakt worden richting PH. De vaste lezer weet ongetwijfeld welke lunch hier mee wordt bedoeld maar voor diegene die het niet weten: 5 loempia’s met een bakkie saus.

De uitwedstrijd tegen Helios stond op de planning. Nadat er met pijn en moeite 4 auto’s waren geregeld gingen we richting Deventer. Dit zonder voormalig succestrainer Van Duiven. Van Duiven bleef achter in Almelo aangezien de kantine anders niet open kon blijven.

Erg belangrijk maar ingewijden gaven te kennen dat er meer aan de hand was. Door de verliespartijen van de laatste weken wankelt de ooit zo sterke positie van de trainer. “Als ik er niet bij ben, kan ik ook niet verliezen” gaf de fervent aanhanger van Cruijff aan.

Rebus:

Enfin. Terug naar Deventer. De mannen mochten weer eens voetballen op natuurgras. Althans het bleek een weiland te zijn waarin de plaatselijk boer afstand van had gedaan omdat de koeien hier door de hoeven zouden zakken.

Nu hebben daar wel meer spelers last van in onze selectie dus we maakten daardoor geen bezwaar om te spelen.

Opstelling: Wutru; Torpedo van Hengeloco; Skup; Daik; Little; Bennie; Vuller; Skoedie; Perik; Lange; Bettuss.

Bank: Quix; Doc: Josef; Juspan.

Dat het geen moeilijke wedstrijd leek te worden bleek al vroeg in de wedstrijd. De Lange had het op de heupen en bleek erg bedrijvig te zijn aan de rechterkant. Zelfs zo fanatiek dat PH3 vergat om over de linkerkant te spelen. Maar het bleek niet voor niets want na wederom een fantastisch actie van De Lange kwam de bal plots voor de voeten van Bettus. Die de rebound binnenschoot. 0-1!

Kort daarna kreeg PH een corner.  Na een kopbal van Periek kwam de bal voor de voeten van Daik en deze schoot de bal in de kluts binnen. 0-2!

Ondanks de harde wind en het beroerde veld kwam PH niet in de problemen tegen de nummer 9 van de 3e klasse.

In de rust werd er weer ouderwets veel gewisseld.

Ook Quix kwam binnen de lijnen. De bevlogen middenvelder weet de trainer nog niet te overtuigen om 90 minuten te mogen spelen. In de 45 minuten die hij kreeg probeerde hij van alles om de trainer te doen inzien om een keer 90 minuten te mogen spelen. Of het genoeg is? Volgende week zullen we het weten..

In de 2e helft begonnen we niet scherp. Wouter maakte een fout om Skup in te spelen. Skup maakte een fout om te kort terug te spelen. 1-2!

De 1-3 volgde al snel na de anschlusstor van Helios. Periek werd gevloerd in de 16 en een Panenka penalty volgde.

PH kreeg meerder kansen op de 1-4 echter moest De Torpedo van Hengeloco het doen. Met een geweldig schot (of toch assist?) vanaf de middenlijn liet hij de kleine dikke Lamprou kansloos.  Dit was tevens de eindstand.

Periek.

Uit de oude doos. Wie zoeken we hier?

 

WistjeDatjes

Bennie ging zaterdagavond gezellig met zijn geliefde Mandy romantisch uiteten. Waar eenieder wellicht denkt aan Bisto 115, Kreta of Ledeboer ging het echtpaar verrassend naar Ria’s Eetcafe in Mander. Bennie zei dat hij voor zijn favoriet als hoofdgerecht zou gaan: Ria’s gehaktbal 350 gram met uien en jus!

Hij had er zoveel zin in dat hij alvast het voorgerecht bij PH heeft genuttigd: Frikandel Specialaaaa.

 

Ook benieuwd naar de favoriete lunchplek van Bennie? Geen La Place maar La Plees it is:

 

Dat er nog enkele teamgenoten zijn die geen ver-slag hebben ingeleverd is een zeer kwalijke zaak. Sommige verslagen zijn inmiddels (deels) afgekocht en wacht een enkeling al 6 maanden op een laptop.

Echter heeft onze aankoop van het seizoen 2022-2023 een laptop tot zijn beschikking en 45 minuten per wedstrijd de tijd om een welkomstwoord te schijven. Hier mag hij nu toch echt haast gaan maken. Afkopen kan niet meer en bij geen inzending: een maandloon aan kannetjes bier! #Quix.

Het is voor PH en Heineken te hopen dat onze aanvoerder deze boete krijg.

Dan hoeft PH geen obligaties te verkopen, hebben we een nieuwe kantine en staat PH direct in de top10 afnemers van Heineken.

Voormalig beste voetballer van PH vertoeft momenteel op Tenerife met zijn geliefde Prinses. Dit is de laatste reis voordat hun grote kleine wonder voor het eerst de Gervinho-haargrens van papa ziet. We wensen je nog een prettige vakantie en smeer de voorhuid goed in! #dedop

 

Back To Top