skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Snakt Naar De Eerste Punten

PH snakt naar de eerste punten

Na drie competitiewedstrijden is PH nog altijd puntloos en staat het onderaan in de 2e klasse H. Vorige week leek PH het eerste punt, dan wel de eerste drie punten, tegen titelkandidaat Quick’20 binnen te slepen, maar doordat het zichzelf niet beloonde en in de slotfase onfortuinlijke de 2-1 tegen kreeg staat de score nog steeds op nul punten. Wel bied de wedstrijd van afgelopen zaterdag perspectief voor de komende wedstrijden en gaat PH zaterdag op zoek naar de eerste punten tegen WVF.

 

WVF is net als PH niet denderend aan de competitie begonnen. De ploeg uit Zwolle staat na drie competitiewedstrijden op drie punten en bezet daarmee de 8e plaats op de ranglijst. Van die drie wedstrijden wist WVF een keer de volle buit binnen te halen en gingen de overige twee wedstrijden verloren. De laatste was vorige week, daarin ging het met 1-4 onderuit tegen IJVV.

 

In drie seizoenen dat PH actief is in de 2e klasse H kwam het WVF nog maar een keer tegen. Toen ter tijd wisten de mannen uit Almelo vol overtuiging de drie punten binnen te slepen en stond er naar 90 minuten een 1-3 eindstand op het scorebord. Voor PH zaak om zaterdag ten koste van alles de drie punten in Almelo te houden. Ten eerste voor het vertrouwen van de ploeg en ten tweede kijkend naar de stand. De plekken 8 tot en met 14 staan slechts drie punten van elkaar af wat betekend dat PH met een overwinning aansluiting houdt met de middenmoot.

 

De trainingsweek van PH bestond zoals gewoonlijk uit een dinsdag- en donderdagtraining. Intensiteit, intensiteit en nog meer intensiteit is het begrip wat iedere keer terugkeert op het trainingsveld bij PH. Tegen Quick’20 liet PH zien dat een hoge intensiteit in het aanvallen en verdedigen moeilijk te bespelen is en dat het zo iedere tegenstander moeilijk kan maken.

 

Zaterdag kan trainer Hodes niet beschikken over Hesselink en Munoz Bosa. Hierdoor kan trainer Hodes beschikken over een 17-koppige selectie. Benieuwd wie er deze keer aan de aftrap staan? De wedstrijd PH – WVF gaat om 14;30 van start op Sportpark de Veenelanden. Leidsman deze middag is dhr. V. Errassing en pupil van de week Jorn Nijhof.

 

 

 

Back To Top