skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Sponsoravond PH Almelo Bij En I.s.m. Sponsor Auto Haarhuis Groot Succes!

Sponsoravond PH Almelo bij en i.s.m. sponsor Auto Haarhuis groot succes!

In samenwerking met onze tenuesponsor Auto Haarhuis organiseerden we deze avond op maandag 25 maart in haar geheel vernieuwde vestiging aan de Weezebeeksingel te Almelo. Op deze avond gaven meer dan weer meer dan 100 genodigden (Sponsoren, Vrienden van PH en Genodigden van de gastheer) gehoor aan de oproep voor deze geslaagde avond.

In de mooie lounge opende PH-voorzitter Jeroen Looms namens PH Almelo de avond samen met Bert van Losser, die in deze regio geen introductie meer behoeft. Bert nam daarna de regie over voor de rest van de avond.

Allereerst werden eigenaar en gastheer Gerard Haarhuis samen met zijn kinderen Daphne en Sven (de volgende generatie) geïnterviewd door Bert. Enthousiasme, ondernemerschap en het benutten van kansen zijn eigenschappen die de familie Haarhuis kenmerken.

Na de pauze was het de beurt aan Tim ten Beitel van Taurus Corporate Finance en Mike van Klaveren van Elektramat. De partners namen de grote groep aanwezigen mee in hun plannen om de exorbitante groei van Elektramat verder mogelijk te maken op het XL Businesspark van Almelo. Ook de beweegredenen voor en resultaten van het hoofdsponsorschap bij FC Twente werden daarin toegelicht.

Tussen en na de interviews was er ruime mogelijkheid voor iedereen om te netwerken. Onze jaarlijkse sponsoravond met als thema “Verbinden” werd fantastisch verzorgd door en met dank aan onze sponsoren: Auto Haarhuis, Studio MAD, Knol Drankenservice, Dimotech en Bakkerij Lubbers.

 

Back To Top