skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH3 – Blauw Witje En De Kannetjes Parade.

PH3 – Blauw Witje en de kannetjes parade.

De hele week regende het al oja’tjes in de groepsapp. Een kannetjesparadaaa of paraaadaaa de kannetjes of paaarrraaapraa praaaaaaaa was dan ook aanstaande. Alleen moest er eerst nog gevoetbald worden. Voor de wedstrijd was even onduidelijk of Gijs of Thijs zou spelen. Laten we gewoon weer normaal doen en de namen Hiv en Dokter gebruiken. Verder was gelukkig het 1e van PH vrij zodat we Olde en Dijk als versterking konden aanhalen. “Hoezo Olde?” zie ik u al denken maar dit had alles te maken met de afwezigheid van vlagger Fredsj.

De wedstrijd

De opstelling:

Lange
Dikke, Dijk, Meeuwenmoller, Pan(45’ Josh)
Brakke Bugs (45’ Gijs), Thijs, Lit(10’ Perik 8.2 en 8.3)
Boog (’80 Quix), Stokbrood, Quix

Bank: Koos, Jansen en Joost

Scheidsrechter: B. Entjes
Vlaggers: Olde(’45 Quix, 80’ Dijk) en zo’n keal van Blauw Wit.

Zowel PH als Blauw Wit deed de eerste helft goed z’n best om de bril (in) stand te houden. De meest fanatieke aanwezige was de baas van Little. Alle 3 keer dat Little de bal aanraakte werd dit luidkeels aangemoedigd, waardoor we het gevoel kregen dat we op de markt stonden. Een poging van B om wat kibbeling te bestellen mislukte helaas. Gelukkig werd het na tien minuutjes spelen een stuk rustiger langs het veld. Little viel uit met een liesblessure en we konden Perik kwijt door hem het veld in te sturen. Zo viel alles op z’n plek, want nu kon Little mooi de thee regelen voor in de rust. Gelukkig hielp the Lord hem uit de brand want Little had ook last van de klaagspier: “Hoe moet ik dan een kan thee meenemen en ook nog bekertjes?”. Verder maakte Lange nog een goede redding en wist Quix een niet te missen kans op de lat te pleren. Rust.

Tijdens de rust werden zowel Bugs als Pan uit hun lijden verlost en ingeruild voor de fitte Josh en Gijs. Ook Quix en Dijk mochten wat rust pakken na vele minuten (op het trainingsveld) de laatste weken. B en Olde kwamen voor hen in de plaats.

De tweede helft was een stuk plezieriger om aan te zien. Perik gaf wel 2(!!) ballen goed af en Gijs en B wisten deze kansjes te benutten. 2-0. Over en weer waren nog wat kansen waar helaas alleen Blauw Wit van wist te profiteren. 2-1. In de laatste seconde van de wedstrijd strekte Olde z’n arm eens flink uit om de bal uit de kruising te kunnen tikken. Helaas was Lange nog steeds de keeper. Dit was voor meneer Entjes reden om de bal op de stip te leggen. Eindstand: 2-2. Zou het nog kunnen Bennie?

Nu kon het dan eindelijk beginnen. De Paaaraaaaaaarraaaadaaa du Kan!

Gegroet uw verslaggever van dienst,
Gijs

Ditjes en watjes

Wist u dat Little er inmiddels ook achter is gekomen dat de klok een uur vooruit is gezet?

Helaas gaan er wat teamgenoten liever naar wat auto’s kijken die rondjes rijden dan mee op kamp. Daarnaast is er tegenwoordig toch niets spannends meer aan volgens de Langnek: “Koosjaaan wint toch!” Dit heeft de Lange goed gezien want de bookies hebben Koos en Sjaan ook op een gedeelde eerste plek staan voor het kampweekend. We kijken nu al uit naar de cijfers.

Josh is het zat om als jonge telg elke keer te horen: “Welkom bij de senioren!”. Daarom heeft hij besloten om er elke week een kannetje bier in te doen voor zijn verjaardag. Via deze weg willen we hem dan ook feliciteren met de start van zijn 19e levensjaar. Of hij voor de zomer nog de 40 aan zal tikken is maar de vraag. Het seizoen is namelijk al bijna voorbij. Wellicht is het een goed idee om niet alleen zaterdag maar ook op de donderdag er een kan bier in te doen.

The Josh is niet de enige die afgelopen week jarig was. Onze backstreetboy Rupen Sjupaan heeft de respectabele leeftijd van 40 behaald. Wie had dat gedacht! Bij navraag heeft Rupen bevestigd dat hij niet verwacht beter te gaan voetballen. Gefeliciteerd kerel, succes met de rest van je lever!

Let op: In onderstaand stuk moet u ‘Dokter’ lezen als ‘Thijs’ en ‘dokter’ gewoon als ‘dokter’.
Afgelopen week heeft Dokter een scan laten maken van zijn schouder. De uitslag gaf aan dat Dokter last heeft van een verdikt kapsel. Moge het duidelijk zijn, ik ben geen dokter (of Dokter) , maar over deze uitslag heb ik toch mijn twijfels. Waarschijnlijk hebben de dokters in het ziekenhuis wat uitslagen door elkaar gehaald. Toevalligerwijs is Bugs vorige week ook langs de dokter geweest. In zijn geval had hij last van een jeukende (voor)hoofdhuid. Het vermoeden is dan ook dat Dokter (van de dokters) de uitslag van Bugs heeft gekregen. Of is dit een beetje te ver gezocht?

(Een keer wat anders dan een) Rebus

Back To Top