skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Terugblik Wout Brama Toernooi

Terugblik Wout Brama Toernooi

Wout Brama Toernooi

Wederom een geslaagd Wout Brama-toernooi editie 2022. De tweede editie van het inmiddels bekende toernooi in de regio verliep voorspoedig. De organisatie heeft weer puik werk geleverd en mag trots zijn over het verloop van het tweedaagse toernooi.

Vrijdagavond tot zondagavond hebben alle vrijwilligers met elkaar geknald. De toernooicommissie maar zeker ook alle anderen die op welke manier dan ook dit mogelijk hebben gemaakt:

Je mag oprecht trots zijn op jezelf dat je bij hebt gedragen aan het plezier van zoveel kinderen (en volwassenen). Enorm bedankt daarvoor!

Foto’s:

Er zijn het afgelopen weekend door diverse fotografen foto’s gemaakt.

Rik Zwier:

Zaterdag: https://www.oypo.nl/7277F09CCC0F081F

Zondag: https://www.oypo.nl/40B53C3E90C1CDAD

De links met foto’s van Stefan van Vlijmen:

https://img.gg/PXalNZ5

De toernooicommissie:

‘’Twee dagen lang een stralende zon, een volgepakt sportpark en in totaal 135 teams met blije gezichten. Voor veel teams de eerste activiteit van het nieuwe seizoen. Kortom de tweede editie van het Wout Brama Toernooi was weer een groot succes. Wij zijn dan als vereniging ook overspoeld met positieve reacties afkomstig uit heel het land. Van Hilversum tot aan Groenlo en van Heeten tot aan Enschede.

PH is daarmee weer mooi op de kaart gezet en daar zijn wij ontzettend trots op. Ook leuk om te vermelden is dat ons eigen JO13-1 er als enige PH-team in een sterke vertegenwoordigd hoofdklasse poule er met de winst van door ging. Het team van Jorn Nijhof bleef het hele toernooi ongeslagen. Daarnaast moeten we ook de knappe 3e plek van O9-1 uitlichten en de prestaties van O13-2, O15-1 en O15-2 met een knappe 2e plaats niet vergeten.

Ook leuk om te vermelden is dat de prijzen werden uitgereikt door Harry Brama (vader van Wout), Sterre Kroezen (FC Twente) en onze voorzitter Jeroen Looms. Al met al dus een geslaagd weekend en op naar Wout Brama Toernooi 2023 editie.’’

Ontvangen reacties bezoekende clubs:

Op social media zijn veel positieve reacties verschenen over het Wout Brama toernooi. Met name op het platform Twitter stroomden de complimenten binnen. Het is fijn om te lezen dat het toernooi in de regio zo goed ontvangen wordt. Een aantal reacties die we persoonlijk ontvingen delen we graag zodat iedereen die hier (mede) verantwoordelijk voor is het ook kan lezen:

‘’ Bedankt voor vandaag namens Luctor toernooi is weer top geregeld 👍🏻👍🏻’’

‘’ Namens Victoria’28 JO19-1 bedankt voor de organisatie van het toernooi. We wensen jullie succes voor het aankomende seizoen. Groeten Kevin’’

‘’ Vanuit BWO trainers/leiders/ouders ook nog zeer veel complimenten voor het toernooi van gisteren! Mooi compact en overzichtelijk opgezet. Daar is veel tijd en energie in gestoken, dat was merkbaar. Het goede weer deed de rest!

We zijn er volgend jaar graag weer bij 👍🏼⚽’’

‘’ Hé Arjan. Ik had je gisteren na afloop van het toernooi niet meer gesproken, maar grote complimenten. Was een goed georganiseerd en prachtig toernooi. Compliment voor jou en alle andere vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Grt. Mark’’

 

 

Back To Top