skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weekverslag 9 Jeugdopleiding PH

De bal rolt weer! Fase 2 is van start gegaan voor de jeugd t/m 12 en de overige competities zijn weer hervat. Er hebben enkele verschuivingen plaatsgevonden wat betreft competitie-indelingen en leeftijdscategorieën. Daarnaast is er een nieuw meidenteam geformeerd, zij speelden hun allereerste voetbalwedstrijd.

Inmiddels staat het activiteitenprogramma voor onze jeugdopleiding op Instagram en Facebook. De posters van elk evenement worden binnenkort afgedrukt en opgehangen bij PH. Extra gespecifieerde informatie wordt met jullie gedeeld in de groepsapps (opgeven, exacte tijden). PH is erg trots om z’n mooi programma aan te kunnen bieden en we kijken enorm uit naar deze gave activiteiten!

Hieronder vind je de wedstrijdverslagen van onze jeugdteams van afgelopen zaterdag:

PH JO8-2:

Jo8-2 vandaag de eerste wedstrijd gewonnen met 12-2. Leuk gevoetbald alleen de verdediging gaan we aan werken.

PH JO9-1:

JO9-1 speelde thuis tegen een oude bekende. In de vorige competitie werd ON JO9-2 nog met ruime cijfers op zij gezet, maar vandaag lagen de verhoudingen compleet anders. Met 2-4 won ON geheel terecht de wedstrijd. De bezoekers waren veel feller en wisten elkaar goed te vinden. Twee elementen die bij ons vandaag totaal niet liepen. Komende week weer werk aan de winkel voor de trainers. Soms moet je even weer terug naar de basis.

PH JO9-2:

JO9-2 vs DETO  JO9-3

Leuke sportieve wedstrijd ze hebben het goed gedaan en ook gewonnen met 10-0.

PH JO11-1:

PH JO11-1 won overtuigend, met goed aanvallend voetbal, de eerste wedstrijd in de hoofdklasse van Juventa JO11-1. In de omschakeling waren er nog een aantal verbeterpunten waardoor Juventa ook nog een paar doelpunten kon maken. Voor de ouders en trainer was het een genot om naar de wedstrijd te kijken. De begeleiding van Juventa was tevens een genot om te aanschouwen, we wensen de Wierdenaren succes verder en gaan zelf dinsdag weer verder met het ontwikkelen van onze voetballers.

PH JO11-2:

JO11-2 vandaag met 9-0 gewonnen van NEO jo11-4. Tijdens een gesprek met de trainer van NEO gaven zij aan dat het eigenlijk nog een Jo10 team was. Na een stroeve start in het begin liep het in de 2e helft een stukje beter. Toch hadden onze jongens nog wat last van het voetballen op echt gras. Al met al een leerzame pot!

PH JO11-3:

JO11-3 heeft met 5-14 verloren, maar wat de uitslag niet doet vermoeden: voetballend waren we beter! De tegenstander koos ervoor om met alleen maar lange ballen hun grote en snelle spits in stellig te brengen. De eerste helft lieten we ons er niet door van de wijs brengen en bleven we goed voetballen. Het 3e kwart werden afspraken echter niet meer nagekomen en gingen de kopjes naar beneden, waardoor de score snel opliep. Het laatste kwartier was weer voor ons scoorden we vaker dan ASV. Al met al weer veel goede dingen gezien en alweer zin in de volgende wedstrijd!

PH JO11-4:

JO11-4 wat nog een week geleden JO10-1 was😅!!Vandaag dus voor het eerst een wedstrijd op half veld en tegen kinderen die een jaar ouder waren!

9:30 aftrap bij SDC in Denekamp de kinderen hebben heerlijk gevoetbald en uiteindelijk mede door te kort aan conditie t laatste kwart met 8-1 verloren, je kon ook zien dat SDC al langer op een half veld waren gewend en wij nog zoekende waren!! Al met al een mooie ervaring en leerschool en ook heel veel mooie dingen gezien😃👍!

Op naar volgende week thuis tegen de Tubanters!!

PH MO11-1:

MO11-1 heeft helaas hun eerste wedstrijd in de nieuwe samenstelling nog niet kunnen voetballen. De tegenstander had zich afgemeld. De dames kijken met veel plezier uit naar volgende week. Ze hebben erg veel zin om dan hun hopelijk eerste wedstrijd te mogen gaan spelen. We hebben gezamenlijk nog een onderlinge wedstrijd gevoetbald in een trainingsvorm.

PH MO12-1 (eerste wedstrijd!)

MO12-1 helaas met 2-1 verloren tegen Quick JO12-6, in de nieuwe team setting hebben de dames toch ontzettend mooi gevoetbald met elkaar. Met in de tweede helft, best wel veel kansen, die helaas er niet in gingen.

PH JO13-3:

013-3 prachtige winst op Luctor vandaag 7-3 gewonnen, het spel in het veld wordt steeds beter daardoor krijgen wij steeds meer kansen om te scoren. Er zit progressie en zeker meer in!!!

PH JO17-1:

Na een mooie overwinning afgelopen woensdag, in de oefenwedstrijd tegen avc Heracles, vandaag kansloos tegen een zeer effectief MVV 29.

Geen moment in de wedstrijd gekomen. Alles ging mis, terwijl tegenstander alles afstrafte. Daardoor dik verdiend ruim verloren met 0-6.

Zoals te lezen in bovenstaande verslagen is er enorm veel enthousiasme binnen de jeugdopleiding van PH. We wensen iedereen veel plezier en succes de aankomende fase. Wil je nou ook graag een wedstrijdverslag lezen van een team die hier niet in staat? Vraag eens rond in dat team om te vragen of zij ook een kort verslag van de wedstrijd willen schrijven. We ontvangen er al steeds meer!