WEEKVERSLAG JEUGD PH ALMELO (WEEK 11)

Voor de meeste O8, O9, O10, O11 en O12 teams was het de laatste speelronde alweer van fase 3. Er gebeurde weer van alles afgelopen zaterdag. Zo won MO11-2 mede door het goede support van de ouders en JO11-1 pakte de laatste strohalm voor het ontlopen van degradatie. Dat en meer in ons weekverslag.

VOSSENJACHT AFGELAST

I.v.m. te weinig animo vanuit vrijwilligers / ouders moeten wij helaas mededelen dat de vossenjacht voor allerkleinste jeugd helaas niet door gaat.

JO9-3

Vanochtend heeft de jm9-3 de laatste uitwedstrijd mogen spelen voor deze fase tegen Zenderen vooruit 9-1 ⚽️ We stonden in de eerste 20 minuten al met 3-0 achter door teveel fouten in de verdediging. Ook moesten de kinderen er echt even inkomen.

In de laatste helft van de wedstrijd zag je verbetering en er werd in ieder geval beter gevoetbald. Er werden nog wel twee mooie goals gemaakt van onze kant maar jammer genoeg werd er al gauw afgefloten. (Officieel gezien hadden we nog zeker 5 minuten speeltijd) Na drie keer winst tegen een selectieteam, vandaag helaas verloren met 3-2.

JO9-4

Gisteren de laatste wedstrijd van fase 3 thuis gespeeld met JO9-4 tegen SVZW JO9-4. Gewonnen met 8-3. Helaas het kampioenschap van fase 3 mis gelopen op 1 puntje.

JO10-2

Vandaag mocht de jo10-2 thuis spelen tegen hhc. Ook vandaag weer vol goede moed begonnen aan de wedstrijd. Hhc kwam echter al snel op voorsprong, het werd al gauw 0-3. In de tweede helft van de wedstrijd werd er beter gespeeld en kregen we ook kansen en werd het 3-5. Daarna verslapte de aandacht enigszins. Eindstand 4-8, hhc werd kampioen.

Smiddags mocht de jo10-2 nogmaals aantreden. Ditmaal als team van de week. Samen het eerste elftal van ph verwelkomen en als team daarin wat binding met elkaar krijgen. Het was een leuke dag.

MO11-1

Vandaag hebben wij MO11-1 een uitwedstrijd mogen spelen tegen ATC MO11-2.

In het eerste kwartier spelen, waren beide teams aan het aftasten en wat terughoudend aan het spelen. Langzamerhand kregen onze meiden de smaak te pakken en werden er een aantal goede kansen gecreëerd. Na de rust, viel de 0-1 voor PH💪 gescoord door teamcaptain Evi! Kort daarna kwam het 2de doelpunt door een mooi samen spel. Deze werd gescoord door onze middenvelder Diara. En onze spits Roos wist een mooie 0-3 neer te zetten!

Eindelijk onze eerste wedstrijd gewonnen en de meiden waren door het dolle heen! Zoals beloofd, gaan we binnenkort naar de mac! Dik verdiend vandaag💪

MO11-2

Vanmorgen mochten de meiden van MO 11-2 spelen tegen Hellendoorn.De meiden keken erg uit naar deze wedstrijd ze hebben hier al twee keer gelijk gespeeld dus ze wisten dat er wat te halen viel vandaag. Al snel stonden we met 0-2 voor. Hellendoorn kwam terug tot 2-2. Dit konden onze meiden natuurlijk niet laten gebeuren en toen ging het gas er op eindstand 3-7.De ouders langs de lijn waren ook lekker fanatiek dus samen deze overwinning over de streep getrokken.

JO11-1

JO11-1 had een paar hectische weken achter de rug waarin ook alles maar dan ook echt alles tegen zat. Afgelopen maandag werd het dieptepunt bereikt met een 2-6 nederlaag tegen buurman MVV. Maar vandaag ging alles gelukkig anders. Op bezoek bij Oranje Nassau was de intentie van meet af aan winnen. En dat gebeurde ook. Vier kwartjes vlogen de boys + girl er vol op, met bij vlagen mooi voetbal. Dit resulteerde in een mooie 1-3 overwinnen. Een mooie opsteker voor de kids en daarmee werd afstand gedaan van de laatste plaats.

JO12-1

Vandaag mocht JO12-1 aanvangen tegen ON. We hadden gehoopt dat we na vele goede wedstrijden zonder winst vandaag tegen en naaste concurrent punten zouden kunnen pakken maar helaas liep de wedstrijd anders. Ondanks de goede inzet kwamen veel passes niet aan en waren we te veel aan het dribbelen en hebben we de wedstrijd met 5-3 verloren. Op naar de laatste wedstrijd van deze fase en hopelijk onze 1e overwinning. Nog een keer knallen toppers