WEEKVERSLAG JEUGD PH ALMELO (WEEK 16)

Deze week aandacht voor wat toernooien, vrije dagen en activiteiten maar ook weer een aantal mooie wedstrijdverslagen. Zo zet JO17-1 een goede stap richting een hoge klassering en MO11-1 had een super spannende wedstrijd.

Veel leesplezier weer toegewenst!

MEITOERNOOI

Woensdag 1 mei staat er weer een traditioneel onderling toernooi op het programma voor de onderbouw. De indeling en speelschema zal later deze week bekend gemaakt worden.

FIFA TOERNOOI

Op 25 mei staat er weer een FIFA toernooi op het programma voor O12 t/m O17.

Let op € 5,- inschrijfgeld ( betalen bij aanvang ) en VOL = VOL!!

Opgeven via QR code of via de mail : aanmelden@phalmelo.nl

KONINGSDAG EN MEIVAKANTIE

Aanstaande zaterdag is er geen speelronde ivm Koningsdag. Hetzelfde geldt voor volgende week met uitzondering van een aantal oefenwedstrijden.

HEMELVAARTSDAG

Donderdag 9 mei is het Hemelvaart. Op deze dag zal er niet getraind worden bij PH. De overige dagen in de meivakantie is een ieder vrij om wel of geen training te geven. Overleg bij veel afwezigen of er teams samen kunnen trainen.

FAMILIEDAG

Zet het vast in je agenda, want op 8 juni dit jaar vindt onze jaarlijkse familiedag plaats bij PH. Een omroep aan alle ouders om alvast in training te gaan want de wedstrijd van het jaar komt er weer aan: ouders tegen de kinderen!

JO9-4

Gisteren een uitwedstrijd gehad met JO9-4JM tegen ATC’65. We kwamen al snel op een mooie voorsprong. We liepen door goed samen spel en goede goals uit naar 0-7, waarna de keeper van de tegenstander er wel klaar mee was. Wedstrijd geëindigd met 2-9

JO11-1

Vandaag stond de altijd beladen clash tegen STEVO JO11-2 op het programma. In totaal zijn wij elkaar al 4 keer tegen gekomen dit seizoen. Nog nooit werd er gewonnen tot aan vandaag. Onze boys hebben een mooie ontwikkeling doorgemaakt wat zich uitbetaald in resultaten. Met 4-2 werd STEVO op zij gezet.

JO11-2

Vanochtend in alle kou en vroegte mocht PH JO11-2 thuis tegen Zenderen. Het begon gelijk op en na de rust stonden ze 2-2. Helaas was het bij ons wel zichtbaar in de tweede helft dat we gepromoveerd zijn, en hebben we soms moeite het niveau hoog genoeg te houden voor winst.

Na een uur was de eindstand 2-4. We waren echt goed aan ze gewaagd en hadden prachtige kansen en een super mooie, nette, eerlijke wedstrijd. Het mag nog best iets feller af en toe en daar zal onze trainer op inspelen de komende trainingen.

MO11-1

Vandaag hebben wij MO11-1 een thuiswedstrijd gespeeld tegen Quick MO11-1. Goed gemotiveerd kwamen beide teams het veld op, maar na een aantal minuten spelen stonden wij 0-2 achter. Ondanks vele kansen, vielen de doelpunten net niet. Tot het moment dat onze spits Roos wist te scoren! Dankzij onze hulptroepen uit JO9-3 Miray en Zoë werd de stand al snel 2-2 door een mooi schot van Miray! Kort daarna volgde ons 3de doelpunt gemaakt door Roos. 3-2 met nog een kwartier te gaan.

Het laatste kwartier was het nek aan nek. Met aan beide kanten veel kansen en schoten op het doel. Onze keeper Isabella wist veel ballen tegen te houden! Eindstand, Ondanks de regen en hagel, 3-3. Een zeer mooie wedstrijd gespeeld. Op naar de volgende!

JO13-1

Om de laatste strohalm te grijpen om kampioen te worden moest er vandaag gewonnen worden van de Zweef JO13-1. De vorige editie werd beslist in ons voordeel. Vandaag was alles anders. In een gelijk opgaande eerste helft was het 1-1 met rust. De tweede helft waren wij geen schim van onszelf. Wij worden volledig afgestraft op onze fouten. Het werd 3-1! Hiermee zit ons seizoen er op wat betreft een mogelijk kampioenschap.

JO17-1

De wedstrijd tegen DOS 17-1 stond vandaag op het programma. DOS is de ploeg met de minste verliespunten en om in de race te blijven voor het kampioenschap moest er gewonnen worden. PH begon goed aan de wedstrijd en domineerde. Dit resulteerde in de 17e minuut in een goal van Lars die de bal diagonaal binnenschoot en zo voor een 1-0 voorsprong zorgde. Dit was ook de ruststand. PH begon weer goed aan de tweede helft en was duidelijk beter dan DOS. In de 60e minuut kreeg Devlin de bal, dolde zijn tegenstander in de linkerhoek, gaf een voorzet, en Jayden kon de bal in het doel verwerken: 2-0. Tien minuten later escaleerde de wedstrijd uit het niets; in een duel werd Lars naar beneden getrokken en hij reageerde hierop door de tegenstander te slaan. Hij kreeg hiervoor een terechte rode kaart. Met 10 man speelde PH de wedstrijd zonder noemenswaardige gebeurtenissen uit. Eindstand PH-DOS 2-0.