Weekverslag Jeugd PH Almelo (Week 5)

Weekverslag jeugd PH Almelo (Week 5)

Afgelopen zaterdag was het weer een heerlijke voetbaldag. De bal rolde voor de jeugd van vroeg in de ochtend tot zelfs in de middag. Zo speelde onze O15-2 zelfs om 12.30 uur nog een thuiswedstrijd. Het was weer passen en meten. Complimenten voor onze administratie die zich hier wekelijks over mag buigen. Verder hebben wij weer een vol weekverslag met wedstrijdverslagen en vragen wij aandacht voor een welkomst programma voor de trainers van de KNVB.

Veel leesplezier!

Sportieve groet,

Arjan Laarman

Coördinator Algemene Jeugdzaken

JO8-2:

Vanmorgen mocht PH jo8-2 thuis tegen MVV’29 jo8-3. De tegenstanders waren al goed wakker dit zorgde dan ook voor een voorsprong van 0-2. Beide teams speelden gelijk op wat zorgde voor een mooie pot voetbal. Na de eerste 20 minuten spelen stond het dan ook 3-6. Na de rust kwam PH dan ook terug met drie mooie goals en met hard werken en mooi samen spel als team werd het na 40 minuten spelen een eindstand van 7-8 voor MVV’29. Komende twee weekenden worden er geen wedstrijden gespeeld op na 24 februari ⚽

JO8-3:

Vandaag speelden we met PH JO8-3 tegen Juventa JO-4. Waar we vorige week vooral te lief waren voor onze tegenstander begonnen we vandaag direct goed met drukzetten. Onze tegenstander had hier duidelijk moeite mee. Door de bal een aantal keer op de helft van de tegenstander af te pakken scoorden we een paar mooie goals en zo stonden we na 10 minuten met 2-0 voor. SVZW wist een paar keer de aansluiting te vinden maar tot 5-3 wisten we de marge op 2 doelpunten te houden. Tot kort voor tijd waar we in de allerlaatste seconde de wedstrijd nog uit handen geven, 5-6. Vandaag hadden ze absoluut meer verdiend en als ze zo blijven strijden gaan ze nog genoeg wedstrijden winnen.

JO9-1:

Vandaag hadden wij met de 9-1 een uitwedstrijd bij ATC, wij begonnen het eerst kwart heel goed, 0-2  voor. Het 2e en 3e kwart was minder goed, we misten grote kansen en een keer op de paal bij een 2-3 stand. ATC begon goed te combineren en einde derde kwart stonden we 5-9 achter. Het 4e kwart probeerden we het nog te corrigeren maar is helaas net niet gelukt; eindstand 10-9🥲We hebben hard gewerkt en goed voetbal laten zien 👍💪 En voor de neutrale kijker genoeg goals !!

JO9-3:

Vanochtend speelde PH jm/9-3 een uitwedstrijd tegen ON jo9-3. We hebben afgelopen week gewonnen en dachten vandaag deze wedstrijd te kunnen winnen maar dat is ons niet gelukt. We waren eerst op voorsprong maar al gauw stond het gelijk. Het ene doelpunt na het andere van beide kanten. De eerste 20 minuten waren we sterk maar takelden weer af helaas in de verdediging. Het was een sterke tegenstander! Net iets te sterk voor ons want we verloren de wedstrijd met 9-5.

Op naar volgende week! ⚽️🔥

JO9-4:

Vandaag een thuiswedstrijd gehad met JO9-4 tegen Markelo MO9-1.

We kwamen na een stroef begin achter door een best wel lullige goal, keeper schiet de bal weg in het gezicht van de tegenstander, doelpunt. Daarna hebben we ons goed herpakt, kwamen snel op voorsprong en liepen in score uit.

Mooie aanvallen gezien en af en toe goed samenspel.

Door de score lekker kunnen rouleren.

Uiteindelijk gewonnen met 8-2.

JO11-1:

Vandaag uit naar Juventa JO11-1. Na 3 minuten stond het al 3-0. Een totale offday leek in het verschiet. Maar gelukkig konden onze boys en girl de ruggen snel rechten. Binnen een paar minuten stond het alweer 3-2 en waren wij weer terug in de wedstrijd. Dat het een tumultueuze wedstrijd zou worden was wel duidelijk. Daar droeg de scheidsrechter ook nog eens aan bij. Deze man floot zeer warrig wat zowel op als om het veld voor de nodige verwarring zorgde. Na drie kwartjes stond het 4-2 op het bord voor de Wierdenaren. Een zeer vertekend beeld want wij waren duidelijk de bovenliggende partij. Gelukkig konden onze toppers de rug rechten in het laatste kwart. Vlak voor tijd werd dan ook de 4-3 en de 4-4 gemaakt.

JO11-2:

Jo11-2 speelde tegen NEO.

Na een fantastisch begin tegen een erg zwak NEO leek gingen we met 3-1 vol vertrouwen de tweede helft in.

Helaas kwam er van NEO een veel sterker team tevoorschijn en na een spannende tweede helft hebben we helaas de wedstrijd weg moeten geven met 4-3.

Heel jammer maar super leuk gespeeld, met een hattrick van Altug!

JO11-3:

Vandaag de eerste thuiswedstrijd gehad van het jaar tegen SVZW jo11-3, voor de wedstrijd wisten we dat het een gelijkwaardige partij zou worden. We begonnen het eerste half uur matig en kwamen op een 0-2 achterstand, Vlak voor rust schoot Noah de 1-2 binnen. In de rust had iedereen er vertrouwen in om met elkaar te gaan strijden voor de 3 punten, door een paar fantastische goals en goed samenspel is dat  uiteindelijk gelukt en is het 4-2 geworden. Elke week zien we dat we veel beter samen als een team gaan voetballen en dat we ook positief blijven als het even niet meezit. Mijn complimenten naar de jongens! Nu 2 weken rust van de competitie en daarna weer volle bak ertegenaan

JO12-1:

Vandaag mocht JO12-1 het thuis gaan proberen om 3 punten binnen te halen tegen rksv bornerbroek. We begonnen de wedstrijd goed en stonden begin 2e kwart met 2-0 voor. Helaas hebben we al geruime tijd geen vaste keeper en wisselen we per  kwart van keeper door dit was het even weer wennen in 2e kwart waardoor er ook snel een tegen goal viel. Jammer genoeg was dat niet de enige goal die we dat kwart tegen gekregen waardoor we in de 2e helft met 2-3 achter stonden.  Uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 2-5 verloren maar wel gestreden. Volgende keer valt het onze kant op. Top gevoetbald en van de week weer hard  trainen.