skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH3 Pakt De Volle 3 Punten In Albergen En Dat Doen Er Maar Weinig Hoor!

PH3 pakt de volle 3 punten in Albergen en dat doen er maar weinig hoor!

Na de lastige uitwedstrijd tegen het Centrum waar er een verdienstelijk puntje werd gepakt, stond er vandaag weer een uitwedstrijd op het programma. Namelijk onze (nare) buren uit Albergen.

Deze wedstrijd stond bij de meeste spelers direct dik gedrukt in de agenda toen de datum en tijd bekend werd. Met name onze Lange man was hier de hele week al druk mee bezig. Normaal gesproken interesseert de Lange het allemaal weinig wat er voor, tijdens en na de wedstrijd gebeurt, maar dit keer was hij zeer actief. Hij regelde het vervoer, de tijd en plek om te verzamelen en het belangrijkste; hij zorgde ervoor dat iedereen CASH geld bij zich had.

Ook trainer Koos had deze wedstrijd dik gedrukt in zijn agenda staan. Dit helaas om een andere reden. Hierover later meer.

Aangekomen rond 16:30 op het verlaten sportpark Loarkamp stuurde Koos de volgende 11 namen het veld in.

Lange; Jelle, Hans, Dijk, Josh; Bugs, Little, Bennie; Sjaal, Vuller, Boog.

Wissels: Deniz, Gijs, Oudste Broer, Heerschop

PH had zich voorgenomen om niet te veel energie te verspelen en liet voornamelijk de Tukkers de bal rondspelen. Het was namelijk al laat, onze keeper had heel erg honger en er stond natuurlijk nog een 3e helft op het programma. Genoeg redenen om het kalm aan te doen.

Desondanks begon PH sterk aan de wedstrijd en kreeg het gelijk een goeie kans via Boog na een uitstekende pass van onze nummer 10 Bennie. Helaas werd deze bal gestopt door de keeper van de Tukkers. Niet veel later was het wel raak voor PH. Little brak door aan de linkerkant en gaf een afgemeten voorzet (gemist door een aantal spelers van de Tukkers) af op ‘’gelegenheid spits’’ Vuller die de bal via zijn scheen binnen liep 0-1. Daarna ging PH wat achterover leunen en de Tukkers voerden de druk steeds meer op zonder echt grote kansen te creëren. PH had de zaken prima onder controle totdat er een lange bal in de 16 werd gegooid en PH deze bal niet goed weg kreeg. De bal kwam tegen de Hand van Hans aan en de scheidsrechter floot voor een penalty.

Iedereen hoopte nog op de Lange, maar hij had teveel honger en was teveel afgeleid 1-1.

Rust.

Koos voerde 2 wissels door: Deniz voor Bugs en Gijs voor Sjaal.

De 2e helft had eigenlijk hetzelfde beeld als de 1e helft. Tukkers de bal en PH loerde op zijn mogelijkheden. Dit deed PH perfect en resulteerde in de 1-2. De bal kwam uit de kluts voor de voeten van Vuller, die Gijs bediende aan de rechterkant. Zijn voorzet kwam weer terecht bij Vuller die de 1-2 binnenschoot. Gaan we dan met 3 punten naar Morshuis? Iedereen geloofde erin en helemaal toen Lange na (188 keer gezegd te hebben dat hij honger had) een Snickers kreeg van trainer Koos. Dit resulteerde in een aantal fantastische reddingen van de groene Hulk. Little en Jelle waren moe gestreden en werden gewisseld voor de oudste Broer en Heerschop. PH hield de zaken goed onder controle en wist wanneer het nog 1 doelpunt maakte, de buit binnen was. Dit gebeurde een kwartier voor tijd. Na uitstekend doorzetten van Boog en fantastisch vlagwerk van Bugs kon Gijs de keeper omzeilen om zo de 1-3 binnen te tikken. Groot feest aan de kant van PH, want de buit was zo goed als binnen.  Het resterende kwartier gebeurde er niks meer en de scheidsrechter maakt er een eind aan. Eindstand 1-3. Op naar Morshuis!

Wist u datjes:

 

  • Waar een groot deel van de selectie met de fiets naar Albergen ging, besloot Little met de auto te gaan. Op zich niks geks aan totdat Little besloot de tomtom te gebruiken. Waar iedereen gewoon de N349 pakt naar Albergen, reed onze kleine vriend via Harbrinkhoek naar Albergen. Gelukkig was hij vroeg vertrokken en was hij net op tijd voor de wedstrijd.

 

 

  • Dat de stemming er goed in zat na de overwinning, bleek al in de kleedkamer. Na de bekende termen zoals; Lekker Boys en hier winnen er maar weinig hoor, kwam Pistolen Paultje met een kratje Grolsch binnenlopen. Volgens Trainer Koos was dit de beste actie sinds we hem gekocht hebben.

 

  • Helaas besloot niet iedereen de avond voort te zetten bij Morshuis. Zo ook niet de aanvoerder van de gramma (cola) boys. Hij had andere plannen op de zaterdagavond. Je zag de spelers van PH denken, gaat hij uiteten? Stad/Discotheek? Of toch een avondje op de bank? U mag zelf oordelen.

 

 

  • De grote afwezige bij Morshuis was toch Trainer Koos. Normaal gesproken niet vies van een 3e helft, had al een aantal keer laten blijken, dat hij het niet zo heeft met onze Albergse vrienden. Niks bleek minder waar. Periek had hem gespot bij een weekendje weg en plande een meet en greet met onze trainer.

 

 

  • De sfeer zat er goed in bij Morshuis en dit leidde natuurlijk ook weer in een aantal fantastische uitspraken. Eén van deze uitspraken was van Lange en wel een heel bijzondere. Als hij namelijk een vrouw was, hoopte hij dat hij zichzelf zou tegenkomen. Zien jullie het al voor je?

  • Het is u vast niet ontgaan het afgelopen weekend. De kraker Ajax-PSV met het debuut van Jordan Henderson. In de media ging het er al weken over. Er werd zelfs gezegd dat ‘’Henderson de iets luxere uitvoering is van Wout broer Brama’’. Wat de media dan weer niet weet, is dat ‘’Wout de iets luxere uitvoering is van de beste voetballer van PH’’.

 

 

  • Als laatste willen we Broer B. Brama feliciteren met de geboorte van zijn 2e dochter Fae. Namens PH3 heel veel geluk samen.

Rebus:

 

Tot ziens

 

Vul.

Back To Top