skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weekverslag Jeugdopleiding Week 12

Weekverslag jeugdopleiding week 12

Een bomvolle zaterdagochtend werd helaas toch iets minder druk dan verwacht. MO12-1 werd afgelast, de tegenstander van JO11-4 was niet aanwezig en door een misverstand was PH JO12-1 niet van de partij. Zo speelden JO11-4 en de tegenstander van JO12-1, Achilles, een oefenwedstrijd tegen elkaar. Elk nadeel heb z’n voordeel!

In weekverslag 12 lees je van een aantal jeugdteams de wedstrijdverslagen, maar eerst een aantal updates.

Vriendjes en Vriendinnetjes dag:

YES, bijna! Zaterdag 16 april staat de vriendjes en vriendinnetjes dag op het programma. Allerlei gave activiteiten rondom de wedstrijd van PH 1. Zoals de naam van de dag al verklapt, neem gezellig een vriend of vriendin mee. We verzamelen om 11:45 bij het hoofdveld en starten om 12:00.

We willen nog niet alles verklappen maar hierbij een tipje van de sluier: van 12:00 tot 13:00 krijgen alle deelnemers een voetbal clinic van de spelers uit PH 1. Dezelfde spelers die om half drie de wedstrijd aftrappen tegen Enter Vooruit 1.

Het belooft mooi weer te worden aankomend weekend, voor de ouders een uitgelezen mogelijkheid om net als de kids van deze dag te genieten bij PH. Hopelijk tot zaterdag!

Wedstrijdverslagen 9 april:

PH JO8-2:

Vanochtend mocht jo8-2 uit naar TVC.

Omdat de teams groot waren hebben we besloten om 7 tegen 7 te spelen.

Hierdoor was het iets drukker op het veld maar dat kwam het voetballen ten goede.

Door een mooi samenspel kwamen we snel op 1-0 voorsprong.

Helaas door het slecht verdedigen kwam de tegenstander door klungel doelpunten op voorsprong met 2-1.

Het ging mooi gelijk op en de teams waren goed aan elkaar gewaagd waardoor het door een schot van afstand op 2-2 kwam.

In de tweede helft zakte de concentratie wat weg en kwam tvc wat meer aan het voetballen. Onze keeper Bram Wilders heeft veel schoten tegen gehouden toch kwam tvc op 4-2 voorsprong.

In de laatste tien minuten het team duidelijk gemaakt dat zeker wel konden winnen als ze meer gingen samen spelen.

Dit ging goed en het werd verdiend voor beide partijen 4-4.

Al met al een mooie spannende pot voetbal gezien. Trots op het team voor het doorzetten en niet de koppies laten hangen.

PH JO8-4:

Vanochtend mocht jo8-4 het opnemen tegen het team van Enter jo8-2. We waren duidelijk een maatje te groot voor de jongens uit Enter. Er werd zelfs door Sanne direct uit een corner gescoord. Verder werd er heerlijk gevoetbald. Eindresultaat 14-0.

PH JO9-1:

JO9-1 ging vandaag een paar kilometer verderop op bezoek bij AVC Heracles. Ondanks dat wij de bovenliggende partij waren werd het een spannende wedstrijd. Het enige dat wij ons konden verwijten vandaag was het maken van nog meer doelpunten. Er werd bij vlagen goed gecombineerd en daardoor kwamen we makkelijk voor het doel van de tegenstander. Drie doelpunten waren genoeg vandaag. Met een 2-3 overwinning gingen de punten dan ook mee richting de Schelfhorst.

PH JO11-1:

Het leek wel een kopie van vorige week, het begin van de wedstrijd tegen Tubantia JO11-1. 4-0 achterstand na een half uur. Wij begonnen zeker niet sterk maar we moeten ook credits aan Tubantia geven, zij speelden een fantastisch eerste kwartier. Het ging elk kwartier iets vooruit, er kwam telkens wat meer kwaliteit aan de bal en dat was genoeg om er nog 4-4 van te maken. Een gelijkwaardige tegenstander over de hele wedstrijd gezien, dus een terechte eindstand.

PH MO11-1:

Vanmorgen kregen we JO11-3M van Sv Almelo op bezoek. Deze wordt getraind door Tayyar van de trainers cursus. We hadden helaas wat zieken, maar gelukkig stonden een paar meiden van MO12 te popelen om mee te doen. Toppers! We begonnen sterk en zorgde ervoor dat de SV Almelo niet veel kansen kregen. Helaas kwamen we wel op achterstand, waardoor we met een extra mannetje, uhm, vrouwtje gingen spelen. Na een spannende en mooi pot werd het uiteindelijk 8-2. Top gespeeld door de meiden. En Marvin en Peter, dank voor jullie gastspeelsters.

PH JO11-4:

Vanochtend stond PH JO11-4 – Twenthe Goor 11-2 op het programma!! Maar hoe dichter het bij 8:30 kwam hoe zenuwachtiger wij werden want er was nog geen tegenstander te bekennen😵‍💫🧐!!

Maar niet getreurd ivm dat PH 12-1 er niet was en de tegenstander Achilles 12 JO12-3 ook in de startblokken stond hebben we dus tegen mekaar een oefenpotje gespeeld!! Wat was het een mooi gezicht kinderen van Achilles die allemaal minimaal 1 kop groter waren en ouder waren dan onze kinderen hebben we ons niet verstopt en toch behoorlijke weerstand geboden en af en toe met vlagen zeer goed spel laten zien!! Nu op naar over 2 weken uit in Bornerbroek⚽️⚽️🥳🥳

 

 

Back To Top