skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Familie Vos Wint Hoofdprijs Paasbingo

Familie Vos wint hoofdprijs Paasbingo

Zaterdag 9 april is de gezellige paasbingo (als vervanging voor de traditionele kerstbingo) georganiseerd in ons clubhuis. Presentator Harry Brama wist weer op zijn unieke wijze alle meer dan 80 deelnemers in spanning te houden en de prachtige prijzen tot vele gelukkigen doen toekomen. Onder het wakend oog van echtgenoot Wim wist Christina Vos dé hoofdprijs van de avond in de wacht te slepen.

In welgeteld 12 rondes met elk 3 mooie prijspakketten waren er halverwege en aan het eind van de avond dé hoofdprijzen van de avond te winnen: de bonnen van Kees Smit ter waarde van € 150 en uiteraard weer de klapper van de avond, de 40 inch tv van Expert Almelo&Tubbergen.

Deze avond werd weer voortreffelijk georganiseerd door William Grooten met dank aan vele sponsoren: ADG Exploitatie B.V., Aermast, Albert Heijn Schelfhorst, de Bloemenschuur, Dewi Perik, Expert Almelo/Tubbergen, Hanos, José Hairstyling uw thuiskapster, Hubregtse, Kees Smit, Knol Dranken,  Kreta/Hookhoes, La Vie Rosalie, Leus Carwash, MB Optiek, Multimediacenter, Otto Simon, Snijders Schoenen, Voetbalshop Almelo, Witzand Bouwmaterialen en Wout Brama.

Hoofdprijs : 40 inch TV Expert Abbink

Hoofdprijs: cadeaubon Kees Smit

Back To Top