skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Geslaagde Netwerk-lunchbijeenkomst Nieuw Clubgebouw PH Almelo

Geslaagde Netwerk-lunchbijeenkomst nieuw clubgebouw PH Almelo

Op woensdagmiddag 1 november organiseerden we onze geslaagde netwerkbijeenkomst in ons eigen, geheel gerenoveerde, nieuwe clubgebouw aan de Veenelandenweg te Almelo. Vanaf 12:00uur werd een goede lunch met gezonde, goed belegde broodjes gepresenteerd samen met een smakelijke maaltijdsoep door onze eigen Traiteur Culinair.

PH-voorzitter Jeroen Looms verzorgde een korte intro met een dankwoord voor de werkzaamheden van alle vrijwilligers en de steun en het vertrouwen van alle sponsoren die onze vereniging rijk is. De aanschaf van het nieuwe meubilair werd gefinancierd door de steeds groter wordende club van de Vrienden van PH Almelo. PH is een gezonde amateurvereniging met veel aandacht voor de jeugd en het meidenvoetbal en dat is te merken aan de gezonde groei van het aantal leden.

Daarna was het tijd voor de presentatie “Sturen op stedelijke ontwikkeling” van onze gastspreker. Wethouder Arjen Maathuis vertelde over de toekomstvisie van onze gemeente Almelo en de plannen die op stapel liggen. Zijn betoog kreeg de volle aandacht en interactie vanuit het publiek. Als dank ontving de wethouder een ingelijst shirt van onze vereniging, die naderhand de kantoorplek van vertrokken burgemeester Gerritsen mocht innemen. 

De bijeenkomst werd afgesloten met een wisselwerking tussen onze voorzitter en Adviseur Zakelijk Edwin Groenendal van onze hoofdsponsor ING. We zijn er trots op dat deze samenwerking na 9 jaar weer verlengd is met een nieuwe termijn van 3 jaar.

De volgende sponsoren waren aanwezig: ADG Exploitatie, Aermast, AH Schelfhorst, Arends Houten Emballage, ATB-Meijer, Bakkerij Lubbers, Bolk Transport, Ter Braak Willems Notarissen, Bureau Peters, Credion Almelo, Felloo, Fixje, Goossen Te Pas Bouw, InCorpe B.V., ING, Kamphuis Makerlaars, Van Kooten B.V., Levers ter Braak, FH Loohuis, Plaggemars Makelaars, PMA Schilders, Praktijk van Iersel, Rabobank, Schoonzicht, Teamsportfabriek, Team Sanders Makelaars, VerhuurPro, VrielinkClean en Weusthuis Makelaardij. Iedereen hartelijk dank voor de grote opkomst!

Zoals u van ons gewend bent, werd deze netwerklunch in het kader van het verbinden weer mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Deze keer waren dat  www.teamsportfabriek.nl, www.bakkerijlubbers.nl en www.ah.nl/winkel/albert-heijn/almelo/binnenhof/4011 .

Met vriendelijke sportgroeten, Vakgroep sponsoring PH Almelo

Back To Top