skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Klimt Uit Langdal, Moatie Besluit Nog Een Week Te Blijven.

PH klimt uit Langdal, Moatie besluit nog een week te blijven.

Waar het merendeel van de selectie heeft besloten om zaterdag de 11e van de 11e uit het dal te klimmen en zelfs onze Boog de moeite heeft genomen om de fiets te pakken om uit het dal te fietsen, heeft Moatie nog een extra week bijgeboekt. We zijn erg benieuwd hoe goed hij is uitgerust na zijn welverdiende vakantie. De voortekenen zijn goed gezien zijn welgevulde reisblog en we verwachten binnen een aantal jaren ook meer te kunnen zien van onze vriend bij 3opReis of Moatie naar het einde wereld.

Deze week stond er een topwedstrijd op het programma tussen het geel-zwart uit Almelo en het zwart-geel uit Vriezenveen. Waar Vuller dacht dat geel-zwart toch echt iets anders is dan zwart-geel, dacht onze scheidsrechter hier anders over. Daarom werd er toch besloten om in blauwe shirts te spelen, iets wat we misschien wat vaker moeten overwegen.

Koos koos ervoor om niet te beginnen met de sterkste elf, maar nog een aantal troeven achter de hand te houden. De trainer is nogal bang aangelegd en heeft weinig vertrouwen in de medemens, vandaar dat hij naast de waardevolle spullen nu ook een aantal waardevolle spelers op de bank plaats had laten nemen. “Je weet maar nooit”, aldus Koos.

PH begon sterk en kwam al snel op een 1-0 voorsprong via goed combinatiespel en een mooie afronding van Periekie. Koos was trots, want hij zei voor de tijd dat we ons moesten focussen op onze kwaliteiten. Daarom lieten we Periekie buiten het combinatievoetbal en kon hij zich focussen op alleen het afwerken. Iets wat hij de hele wedstrijd goed heeft volgehouden.

Hoewel de verdediging erg sterk was over de gehele wedstrijd waren er de eerste helft toch 2 standaardsituaties die ons de dos om deden. Daarom gingen we rusten met een 1-2 tussenstand. Koos had intussen zijn verzekering gebeld en was er vervolgens toch gerust op om wat meer waarde het veld in te sturen. Dit legde Koos geen windeieren en PH speelde een sterke tweede helft waarbij er door zowel onze Vuller als Periekie nog een keer werd gescoord. Eindstand 3-2.

Speciaal dankwoord gaat uit naar Rik Meijer, na een sterk begin in de tweede helft, mocht hup mocht hij eindelijk invallen in de tweede helft. Die invalbeurt was alleen van korte duur en na 2 minuten mocht Rik het veld weer verlaten.

Wist je dat

  • Onze Jelle nog maar net op tijd was bij de wedstrijd? Jelle ging namelijk vrijdag samen met zijn vriendin een gezellig avondje uit. De hele week stond in het teken van dat ene unieke plekje. Na lang speuren op het internet waarbij toch menig sterrenrestaurant de zoekmachine passeerde zwichtte Jelle voor het nieuwe All you can eat restaurant in Hengelo. De reclame slogan, “onbeperkt en zonder tijdsdruk genieten” sprak onze Jelle wel aan. Helaas betekende dit wel een nachtje overwerken voor het gehele personeel en wist Jelle nog maar net op tijd te komen voor de wedstrijd. Schijnt dat de uitbater nu zit te kijken of hij het concept nog wat kan bijschaven om te voorkomen dat Jelle het komende voetbalvrije weekend weer aan komt schuiven voor een etentje zonder tijdsdruk.
  • Dachthetwel een ander woord is voor “ik heb werkelijk waar geen idee”? Pato dacht toch echt dat Boog ook een weekend weg was naar Landal, totdat Boog 5 minuten later op de fiets het sportpark op kwam.
  • Rupen tegenwoordig drinkrecensent is geworden en dit al tot uiting heeft gebracht tijdens het weekend in Terschelling? Om hier een positieve draai aan te geven bedacht hij de schaal van Wouret. Een schaal van 1 tot 10 waarbij de 5 gelijk staat aan Wouret. Iedereen kwam voldaan thuis van het weekend Terschelling en kon thuis trots een 10 presenteren.
Back To Top