skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Op Bezoek Bij Gramsbergen

PH op bezoek bij Gramsbergen

In de tweede wedstrijd in de bekerpoule neemt PH het op tegen Gramsbergen. De andere wedstrijd in de bekerpoule gaat tussen SVI en Achilles’12. Daar waar PH vorige week met 2-1 ten onder ging tegen SVI wist ook Gramsbergen niet te winnen van Achilles’12. Deze wedstrijd werd uiteindelijk met 4-0 in het voordeel van Achilles’12 beslist. Voor zowel PH als Gramsbergen staat er deze speelronde veel op het spel. Bij winst maakt men nog kans op de volgende bekerronde, bij verlies zullen beide clubs niet verder komen dan drie bekerwedstrijden dit seizoen.

 

Zoals gezegd is Gramsbergen de tegenstander van PH aanstaande zaterdag. De plaatselijke s.v. van Gramsbergen is op 13 juni 1945 opgericht. Met 725 leden weet Gramsbergen al ruim 75 jaar na de oprichting nog steeds het karakter van een echte dorpsclub te behouden. Gramsbergen komt net als PH uit in de zaterdag 2e klasse, de klasse waar Gramsbergen sinds 2016 niet meer uit is geweest. Wederom een mooie krachtmeting.

 

PH bereidde zich deze week voor in de vorm van twee trainingen. Aangezien het 1e en het 2e elftal van PH nog steeds kampen met personele problemen werd het favoriete onderdeel ‘afwerken’ deze week overgeslagen. Het schijnt namelijk dat dit een van de meest blessuregevoelige oefeningen is, maar daarvoor moet je trainer zijn, was getekend B. Hodessi. De trainingen bestonden daarom voornamelijk uit pass- en trapvormen, positiespellen en tactische vormen.

 

Zoals gezegd kan trainer Bjorn Hodes nog niet beschikken over een voltallige selectie. Met slechts 12 spelers reist de selectie af naar Gramsbergen die later de middag wordt aangevuld met een drietal spelers die eerst hun minuten gaan maken in het 2e elftal. Benieuwd welke elf namen aan de aftrap staan? Om 14;30 wordt door scheidsrechter Wolterink op het fluitje geblazen en gaat de wedstrijd Gramsbergen – PH van start op Sportpark ‘t Hoge Holt. 

Back To Top