skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Za3 Deelt Punten Met De Tukkers

PH za3 deelt punten met De Tukkers

Afgelopen weekend stond de eerste competitiewedstrijd voor de mannen van Koos op het programma. De boertjes uit Albergen kwamen op bezoek in de stad. Ze keken zich de ogen uit, zoveel mensen hadden ze nog nooit eerder gezien. Koos had de manschappen redelijk voor elkaar, 13 man en 1 vrouw waren aanwezig voor de strijd.

We begonnen in de volgende opstelling: Daphne; Rupen (60. Dennis), Sjoerd, Rik, Dennis (45. Jelle); Twan (15. Thijs), Philip, Stefan; Dewi, Patrick en Tom (70. Joost).

Zoals je aan de opstelling ziet was het een geweldige mix van beunhazen en enkele goede spelers. De soldaten van Koos begonnen karig aan de wedstrijd. Tukkers had de overhand het eerste kwartier maar kwam amper tot kansen. Na het eerste kwartier kwam PH beter in de wedstrijd en kreeg enkele kansen. Gescoord werd er in de eerste helft niet, waardeloze pot.

De 2e helft was een stuk leuker dan de eerste helft. Sterkhouder Potijk kwam in de ploeg en dat zag je direct terug, na 20 minuten viel namelijk de 0-1. Een geluksballetje door met midden waar Rik net niet goed bij kwam gaf de spits van Tukkers een onmisbare kans. Na deze domper werden de Almeloërs helemaal dol. Ze hadden het betere van het spel en er werden aardig wat kansen gecreëerd. Uiteindelijk was het Stefan die de 1-1 maakte. Dewi gaf een bal diep op de box-to-box middenvelder en Stefan liep langs de keeper en pleerde hem binnen. Niet gek veel later blies de scheids helaas voor het eindsignaal. Ze kwamen goed weg die smeerlappen.

Nu we dit gezeik uit de weg hebben kunnen we beginnen aan het leuke deel van het verslag. De wist je datjes zijn hét onderdeel waar heel Almelo op zit te wachten. Ook deze week komen er weer verse berichten langs.

Bedankt voor de eiern
Jelle

 

 

Wist je datjes

Opmerkelijk nieuws van onze vlijmscherpe linksback Rupen. Hij is afgelopen zomer bekeerd tot het jamannisme. Nu zal je vast afvragen wat dit in gods(Jamans)naam moet zijn. De hele dag met een misselijk wit petje rondlopen en ‘Gewoon weer opnieuw’ zingen. Zie hier:

 

 

Twan heeft afgelopen zomer ook een nieuwe baan gekregen. Hij was klaar met het riskeren van zijn leven op de N36 en kon het opblazen van wc-buizen niet meer zien. Een oplettende kijker heeft onze kleinste speler al gezien op tv. Hij is de kleinste voorzitter allertijden van het CDA geworden. Twannie succes met de verkiezingen!

Robin gaf na de wedstrijd aan dat hij zowaar ineens een zus heeft. Dit kwam als een schok binnen bij het team aangezien iedereen alleen zijn 2 broers kent. Hij kon vertellen dat hij via een nieuwsbericht op de Tubantia voor het eerst achter het bestaan van zijn zus kwam. Via de krant kwamen ze met elkaar in contact en wisten direct ze dat familie waren.

 

Afgelopen zomer was een topzomer voor Remco. De beste speler van PH heeft een zoon gekregen met Naomi. Chelsea heeft 3 miljard er doorheen gebrast en de revalidatie van zijn knie loopt op schema. Toch was de geboorte van Ole niet het hoogtepunt van de afgelopen maanden. Remco heeft namelijk zijn debuut gemaakt in de Donald Duck. De jongensdroom kwam eindelijk in vervulling na talloze keren schrijven.

 

 

In augustus werd Berlijn opgeschrikt door een loslopende leeuw. Afgelopen weekend had Almelo precies hetzelfde gedonder. De hele stad lag plat omdat er in de Rumerslanden een leeuw was gesignaleerd. De politie, onder leiding van Skule, kamde de wijk uit met getrokken pistolen. Gelukkig liep het echter met een sisser af. Onze vuller had weer eens een dolle avond.

 

Tot slot heeft Rupen sinds 1.5 maand een nieuwe hobby. Sinds de komst van Sven Mislintat bij Ajax is Rupen van SM gaan houden. Nu de technisch directeur door Twente legende Van Halst uit de laan is gestuurd komen er nu toch al lijken uit de kast.

Back To Top