skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Verslag Sponsorloop

Verslag sponsorloop

Zaterdag 28 november stond de winterloop op het programma voor de gehele onderbouw. De opbrengst van deze winterloop of te wel sponsorloop zal worden besteed aan nog meer leuke activiteiten voor de jeugd van PH.

De mini’s tot en met de onder 10 teams liepen ochtends rondjes om het hoofdveld. Onder applaus van de trainers en leiders van de teams begon de jongste jeugd rond half tien. Na 1,5 uur hadden de meesten de knollen op en keerden huiswaarts. Je gelooft het niet maar er liepen zelfs mini’s 25(!!) rondjes om het hoofdveld.

Hierna startten de onder 11 tot en met de onder 13 teams. Zij liepen rondjes van ruim 1200 meter om PH heen. Elk rondje ontvingen de deelnemers een elastiekje en deze werden na afloop opgeteld. Enkele begeleiders gaven de deelnemers extra opdrachten voor een extra elastiekje.

Zo gingen er houtblokken mee onderweg, kisten en nog meer voorwerpen. Er liepen een aantal jongens wel 9 rondjes om PH heen!

Het resultaat van de winterloop werd in week 49 bekend gemaakt en het eindbedrag was: €6.457,35!! Dit was veel meer dan we in het begin hadden verwacht maar dit maakt gelijk duidelijk wat voor fantastische jeugd we hebben voetballen bij PH. We zijn enorm trots op het bij elkaar gelopen bedrag en willen via deze weg alle sponsoren enorm bedanken voor hun steun. Zo kunnen we nog meer leuke dingen organiseren in de voetbal-loze weekenden.

Aankomende zaterdag staat er een voetgolf activiteit op het programma en zondag 13 december hebben we het Sportpark afgehuurd om met elkaar watervoetbal te spelen. De informatie van deze activiteiten krijgen de trainers en leiders toegestuurd via WhatsApp.

19 december wordt dit toch wel vreemde jaar afgesloten met de PHriendjes en PHriendinnetjes dag. Deze dag wordt georganiseerd door Tribe Sports i.s.m. de KNVB en uiteraard PH.

Voor een kijkje in de winterloop klik deze link aan: http://img.gg/mzO9sYN

 

Back To Top