skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weekverslag 4 Jeugdopleiding PH

Weekverslag 4 Jeugdopleiding PH

Waar voor de onderbouw (t/m O12) de competitie al drie weken eerder was begonnen, begon afgelopen weekend ook de competitie voor de middenbouw, bovenbouw en de senioren. Met een vernieuwd fysiek wedstrijdschema die uitgedeeld werden door de gastvrouwen zijn we vol goede moed begonnen aan seizoen 2021/2022.

Ondanks alle leuke activiteiten die we het afgelopen jaar hebben georganiseerd blijft de ‘echte’ wedstrijd op zaterdag toch het leukst. Een mooi moment waar we met z’n allen lang naar uit hebben gekeken. We wensen iedereen veel succes dit seizoen in zijn/haar rol en vooral veel plezier!

Voordat we naar de wekelijks ingestuurde verslagen gaan vraag ik nog even aandacht voor de enquête. We kunnen hier als vereniging echt enorm veel uithalen en meenemen in onze ideeën en plannen. Ik wil daarom ook iedereen bedanken voor het invullen, we hebben hier echt enorm veel aan. Als je het nog niet hebt ingevuld, wil je dit dan misschien nog doen? Dit is de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeg_suOkN6oXIIoRjtlQvUFFBV4A1djSjwEEMsq1FYyWcBvzw/viewform

Inschrijven voor de Ajax Clinic op donderdag 21 oktober is nog mogelijk. Doe dit wel snel, op de webpagina zijn de nog geringe vrije plekken zichtbaar. Wacht dus niet te lang!

https://www.ajaxcampsenclinics.nl/clinics/ajax-clinic-bij-ph-almelo?fbclid=IwAR0NOjEAsSsrM3wSRY2RxsziR72ZlMTN6ylNIZyp6EEog8LAMfnCYhhALMM

De ingestuurde wedstrijd verslagen over zaterdag 25 september:

De PH Mini’s:

Afgelopen zaterdag hebben de mini’s een onderling toernooi gespeeld. De mini’s hebben de teamnamen zelf bedacht, al denken wij dat Trainer Niek ze het een en ander heeft influistert, Ajax, Heracles… Trainer Niek is in ieder geval erg enthousiast. ‘’Ikzelf ben al lid van PH vanaf de mini’s. Destijds voetbalden we met de mini’s zaterdags onderlinge toernooien. Erg gaaf, heb het hier met voetbalvrienden nog vaak over. ‘’

Het volgende onderlinge mini-toernooi is op zaterdag 23 oktober.

PH JO8-2:

Jo8-2 verloren met 8-3 jongens hebben goed gespeeld. De anderen waren fysiek veel sterker. Er werd meer overgespeeld. Dus er zit vooruitgang in!

PH JO9-1:

De 9-1 heeft gister ook weer een leuk potje op de mat gelegd… Ze begonnen   erg goed… Veel druk op de bal waardoor ON jo9-2 er niet echt aan te pas kwam… Ph had de ene mooi aanval na de andere… De 2de deel ebde het druk zetten wat weg… We hadden geen wissels want onze topper Bas Laarman was helaas ziek geworden….. Al met al weer een leuke pot met een 8-4 overwinning

PH JO10-1:

Jammer genoeg heeft PH JO10-1 net verloren met 12-0 bij Avc heracles!! Het team heeft echt dapper gestreden maar ze waren echt een maatje te groot!!

PH MO10-1:

MO10-1 heeft met 2-10 gewonnen tegen Excelsior, meisjes krijgen wel vaak te horen van de jongens dat ze niet kunnen voetballen, of krijgen te horen de ze sowieso gaan verliezen. We leren de meisjes om de opmerkingen te negeren en uit eindelijk dat we een mooie potje voetbal kunnen laten zien. Het zijn toppers!

PH JO11-1:

Voor de jongens stond vandaag de thuiswedstrijd tegen AVC Heracles op het programma. De vooruitgang in balbezit waren in deze wedstrijd zichtbaar en daar genoot het publiek maar ook de begeleiding van. Na deze vierde competitiewedstrijd kunnen we concluderen dat we klaar zijn voor de Hoofdklasse, die na de herfstvakantie begint. Eerst wachten er nog twee uitwedstrijden, zaterdag gaan we op bezoek bij de Tukkers (10:00) en 9 oktober gaan we langs MVV ’29 (10:00). Overigens spelen we dinsdagavond nog een oefenduel uit bij de Zweef om 18:30. Voetballen leer je immers door te voetballen!

PH JO11-2: 

JO11-2 heeft met 3-6 gewonnen van NEO, tot de rust gelijkspel, mooie spannende partij!

PH JO11-3:

Jo11-3 heeft 15-6 gewonnen van Des jo11-3. Hard gewerkt met elkaar, goede aanvallen opgezet en mooie uitgespeelde doelpunten gemaakt. Speciale dank aan Mathias jo-11-2 en Jelle jo9-1 die ons goed hebben geholpen zodat we nog een paar konden wisselen.

PH JO12-1:

Jo12-1 hebben 7-5 verloren van Juventa jo12-2. Juventa had wat meer kwaliteit als ons maar de jongens hebben de wedstrijd spannend gehouden dus dat was wel netjes van het team

PH JO13-2: 

O13-2 de competitie begonnen bij DVC Dedemsvaart. Super goeie wedstrijd gespeeld, veel combinaties gezocht en super goede wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk de overwinning over de streep getrokken en de 3 punten meegenomen naar Almelo. 1-5 winst.

PH JO13-3:

7-0 gewonnen van ON O13-4. Eerste helft van PH was onder de maat van ons niveau waardoor ON aantal kansen kreeg maar niet benutten PH had 3 kansen waarvan 1 met geluk erin ging via tegen tegenstander z’n been. In de 2de helft heeft PH zich goed opgepakt waardoor we uiteindelijk 6 doelpunten maakte. Op naar de volgende wedstrijd

PH JO15-2:

We hebben zaterdag onze eerste competitiewedstrijd gespeeld we hebben gewonnen het werd 4:0 en hopelijk gaan we volgende week ook weer winnen

PH JO17-1:

Vandaag tegen Wijhe ’92 gespeeld. We gingen lang gelijk op tegen de fysieke sterke tegenstander. Na een noodzakelijke wissel vanwege een blessure was de organisatie even weg en daar profiteerde Wijhe 2x van. Daarna konden we het weer oppakken en kregen we ook 2 goede kansen. Toch scoorde Wijhe nog uit een vrije trap.

Na de rust hadden wij het beste van het spel en de 3-1 zat er aan te komen, maar we faalden een paar keer 1 op 1 met de keeper. Bij de enige uitbraak van Wijhe scoorden zij wel. We scoorden nog wel de 4-1. Dus vandaag een lesje in effectiviteit gehad. Ben wel tevreden over een groot deel van de wedstrijd. Volgende week de derby bij Luctor om 12:45 uur. Komt dat zien!

 

Interessante wedstrijdverslagen met enorm veel doelpunten! Aankomende week gaan we bezig met eventuele nieuwe meiden-teams samen te stellen. Mocht je ook in een echt meidenelftal/team willen spelen, dan kan je mij altijd bellen, appen of mailen (06-24419705 – pupillen@phalmelo.nl). Fijne werkweek gewenst en tot ziens!

 

Tim van Vlijmen

Back To Top