skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weekverslag 5 Jeugdopleiding PH

Weekverslag 5 Jeugdopleiding PH

Na een regenachtige week stonden er weer veel mooie affiches op het programma afgelopen weekend. PH feliciteert JO9-1, zij werden afgelopen zaterdag al kampioen. Top gedaan! Aankomende week staan er nog een aantal kampioenswedstrijden op het programma, succes allen!

Deze week zijn we ook van start gegaan met trainingen voor een eventueel nieuw meidenteam. Zij zullen deze twee weken gaan kijken of ze een team willen vormen. Mocht je tussen de 11 en 14 jaar zijn en ook twijfelen, kom deze weken dan mee trainen en kijken of je het leuk vindt om bij ons te voetballen. De trainingen zijn van 18-19u op dinsdag en donderdag. Uiteraard zijn alle andere leeftijden ook van harte welkom!

Het is jullie misschien al opgevallen maar PH is zijn Social Media beetje bij beetje aan het verfrissen. Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met een Social Media Team te formeren. Nieuwe formats zijn te vinden op Instagram, Facebook en onze website.

Mocht je het leuk vinden om hieraan mee te werken, leuk! Stuur dan een bericht naar Tim van Vlijmen, 06-24419705 of pupillen@phalmelo.nl.

De ingestuurde wedstrijdverslagen van zaterdag 2 oktober:

PH JO8-2:

Jo8-2 de eerste wedstrijd gewonnen met 4-2 tegen ASV.

Het was leuk om twee gelijkwaardige teams te zien strijden 40 minuten lang.

 

PH JO9-1 (Kampioen, zie foto):

JO9-1 nam het vandaag op tegen de leeftijdsgenoten van AVC Heracles. Het begin was stroef, maar daar kwam gedurende de wedstrijd wel verandering in. Er werd bij vlagen goed gecombineerd en mooie aanvallen op de mat gelegd. Uiteindelijk wonnen deze toppers met 1-8. Met slechts 1x puntverlies mogen ze zich de terechte kampioen noemen van de 1e klasse!

 

PH MO10-1:

MO-10-1 heeft met 5-6 gewonnen, met een achterstand van 2-4 hebben de meisjes als leeuwinnen gevoetbald met een ontzettend mooi en verdiende resultaat. Toppers

 

PH JO10-1:

JO10-1 mooie wedstrijd gespeeld tegen SV Almelo gelijk spel 5-5

 

PH JO11-1:

Wij speelden afgelopen zaterdag uit bij de Tukkers JO11-1. Een bekende tegenstander voor ons, we oefenden al eerder tegen de Albergenaren. Het werd zoals verwacht éénrichtingsverkeer ondanks een nogal slordig PH. Na 5 wedstrijden en 56 doelpunten voor wacht aankomende zaterdag de laatste competitiewedstrijd in fase 1. We gaan om 10:00 op bezoek in Harbrinkhoek bij MVV.

 

PH JO11-2:

Na een goede eerste 30 tegen S.V.V.N en een tussen stand van 4-0 probeerde de jongens van de 11-2 het simpel uit te spelen. Vlot na de rust kwam de stand op 5-0. Je kon zien bij de jongens dat ze het wel even zouden doen. Hier werkte S.V.V.N echter niet aan mee en kwamen zelfs terug tot 5-3. Het laatste kwartier was echt een triller. Posities werden losgelaten, afspraken werden niet meer nagekomen en je kon de vermoeidheid toe zien slaan. Uiteindelijk hebben ze met 7-6 de 3 punten toch weten mee te nemen naar PH. Volgende week de kraker thuis tegen Enter. Bij winst is de JO11-2 kampioen. Fijn weekend.

 

PH JO15-2:

2e competitiewedstrijd gespeeld tegen Hulzense Boys. Eerste helft was matig maar de tweede helft ging beter. We hebben met 3-0 gewonnen. Devlin heeft 2 keer gescoord en lucas 1 keer.

 

PH JO17-1:

Vandaag de derby tegen Luctor JO17-1. Helaas een 2-tal zieke spelers en 1 blessure, waardoor we een beroep moesten doen op JO15-1. We begonnen heel goed aan de wedstrijd en waren veel beter in het positiespel dan de tegenstander. Konden nog niet echt tot kansen komen. Bij de eerste de beste uitval scoorde Luctor wel. Daarna bleven we het goed doen en kwamen ook terecht op 1-1. Dat was ook de ruststand. Na rust kwam de tegenstander iets feller uit de kleedkamer, maar wij waren nog wel het team met het betere voetbal. De 1-2 was uit een mooie goede aanval. Luctor ging wat meer naar voren spelen en de 2-2 bleef dus niet lang uit. Zoal vaker zijn we bij tegenslag een beetje van slag en gaan niet meer door met voetballen. Luctor bleef de druk opvoeren en maakte snel de 3-2. Uiteindelijk viel ook nog de 4-2. Het voetbal wordt elke keer beter, alleen nu nog geen punten. Als we ook leren om beter om te gaan met tegeslag dan gaan die punten ook komen.

Wil je jouw wedstrijdverslag ook elke zaterdag op de website zien?

Iedereen kan een wedstrijdverslag insturen, begeleiding, ouders, spelers, toeschouwers. Dit kan naar pupillen@phalmelo.nl of naar 06-24419705.

 

Inschrijven voor de Ajax Clinic op donderdag 21 oktober is nog mogelijk. Doe dit wel snel, op de webpagina zijn de nog geringe vrije plekken zichtbaar. Wacht dus niet te lang!

https://www.ajaxcampsenclinics.nl/clinics/ajax-clinic-bij-ph-almelo?fbclid=IwAR0NOjEAsSsrM3wSRY2RxsziR72ZlMTN6ylNIZyp6EEog8LAMfnCYhhALMM

 

 

Back To Top