skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
In Memoriam Hans Kamphuis

In Memoriam Hans Kamphuis

Afgelopen vrijdag, 3 november, ontvingen wij het droeve bericht dat ons erelid Hans Kamphuis ons is ontvallen. Hans is 81 jaar oud geworden. 

Hans heeft veel voor onze vereniging gedaan en betekend en is daarom in 2000 terecht toegetreden tot het zeer selecte gezelschap van ereleden. 

Een opsomming van hetgeen hij als spelend lid en later als onvolprezen vrijwilliger met gouden handen voor ons heeft gedaan is haast ondoenlijk. Een korte opsomming, maar zeker niet volledig:  Bestuurslid,  lid van o.a. het jeugdbestuur, Technische Commissie, bouw-onderhoudscommissie, jubileumcommissie in 1976 en 1991, commissiekamerbegeleider, clubscheidsrechter,  contactpersoon voor de jaarlijkse uitwisseling met voetbalvereniging Alte Rheine en organisator van de maandagavond kaartclub bij PH.

 

Wij wensen zijn vrouw Gea, kinderen Stephan, Esther, André, Nathalie en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit onmetelijke verlies. 

 

Afscheid nemen van Hans en de familie condoleren kan op donderdag 9 november tussen 19:00 en 19:30 uur bij Uitvaarthuis Twente aan de Twentelaan 26 in Almelo. 

 

De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden. 

 

Bestuur, leden en vrijwilligers s.v. PH – Almelo 

Back To Top