De vrijwilligers in de jeugdopleiding werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet tijdens de vrijwilligersavond. Onze vrijwilligerscoördinator Gerwin organiseerde een feestelijke avond met onder andere een muziek bingo en het rad van fortuin. Uiteraard werd er dit weekend ook nog gevoetbald en daarover lees je meer in dit weekverslag.

Veel leesplezier gewenst!

Updates:

Meivakantie toernooi

Ben je al opgegeven voor het meivakantie toernooi op woensdag 3 mei? Het toernooi wordt in de middag georganiseerd door de toernooi commissie en je mag ook nog een vriendje of vriendinnetje meenemen. Meld je snel aan bij je train(st)er!

Meivakantie toernooi (2)

📣 HULP GEZOCHT 📣 ⚽Op woensdag 3 Mei staat er weer een toernooi gepland ⚽

Hier zijn weer een hoop vrijwilligers voor nodig en daarom vragen we jullie om hulp, wie is die dag beschikbaar om bijvoorbeeld te helpen achter de bar ☕ of in de keuken 🍟?

FIFA-toernooi

Binnenkort staat ook het FIFA-toernooi op het programma, op zaterdag 6 mei. Er zijn maximaal 40 plekken, dus geef je snel op als je graag mee wilt doen. Kijk op onze Instagram @phalmelo hoe je jezelf moet opgeven.

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

JO8-1:

Vanmorgen moest PH jo8-1 uit tegen Exelsior jo8-1.

Na 3 min speler stond het al  2-0, de boys waren nog niet helemaal wakker. In de eerste fase stond het 4-1.

Na veel positieve aandacht kwamen we op 6-4. Fase 3 en fase 4  van de wedstrijd werden we compleet overlopen.

Eindstand 4-14.

Nu 3 wedstrijden, 3 verloren. Met plezier op naar naar de volgende wedstrijd.

JO8-2:

Jo8-2 moest vanochtend tegen de Tukkers.

Ze begonnen sterk aan de wedstrijd en binnen tien minuten was het 3-1.

De Tukkers waren er niet helemaal bij deze ochtend dus met de rust was het 5-1.

Onze jongens bleven lekker scherp en waren goed aan het storen. Met een paar mooie afstand schoten was het na dertig minuten 8-2.

Nog even goed volhouden in de laatste tien minuten en met een eindstand van 10-2 een top wedstrijd gezien.

Goed samen gespeeld en mooi om te zien dat het echt een team is geworden.

Op naar de volgende 👍💪🏻

JO8-3:

Vanochtend speelde jo8-3 een uitwedstrijd tegen Juventa jo8-1.

Omdat ze afgelopen week geen wedstrijd hebben gespeeld hadden ze er vandaag dubbel zoveel zin in. En dat hebben ze laten zien 👏

De eerste goal werd al binnen twee minuten gemaakt. Er volgden er nog heel wat de minuten erna, en we stonden terecht voor met 0-7.

Er werd echt enorm goed samen gespeeld en prachtige assists gegeven.

De laatste 20 minuten bleven ze goed voetballen, hier en daar een foutje in de verdediging waardoor de tegenstanders ook de tegengoal konden maken.

PH gaf niet op en ze zorgden met elkaar voor een prachtige overwinning van 2-13 🎉

Kids blij, wij blij!

JO8-4:

Vanmorgen mocht PH jo8-4 thuis tegen Deto jo8-3. Binnen de 5’minuten kwam er een mooie onverwachte goal van David en kwamen we op voorsprong 1-0. Al snel volgde de 2-0. Deto kwam na rust sterker terug en kwam op een gelijkstand van 2-2. Na de rust ging het een tijdje gelijk op met een paar prachtige goals en  kwam Deto op voorsprong van 4-8. Tot aan de laatste minuten speeltijd heeft PH gestreden maar het mocht niet meer baten de eindstand is 4-8.

JO8-5:

Jo8-5 had vandaag een thuis wedstrijd tegen svzw….. Helaas ook deze derde wedstrijd verloren met 0-8…. Hoewel we 2 goede spitsen hebben en een topkeeper, lukte het hun niet met de anderen te scoren en ons eigen doel schoon te houden Hopelijk keren de volgende wedstrijd de kansen!!

JO9-2:

Jo9-2 mocht vanmorgen uit naar vv Hellendoorn. We moesten daar spelen tegen een meisjesteam. Jo9-2 dacht even een makkie te hebben aan deze tegenstander, maar moesten duidelijk eerst even hun draai vinden deze wedstrijd. Vanaf de tweede 10 min ging het veel beter en was het inderdaad best een makkie. Heb de stand niet bijgehouden (dat mocht de tegenstander doen), maar het was 1 tegen veel in het voordeel van ph.

MO11-1:

MO11 moest tegen SJO FC Dalfsen MO11-2. 4-2 verloren. Harde wedstrijd vanuit Dalfsen. Maar de meiden hebben een goede pot op het veld gelegd en eigenlijk waren wij beter en gevaarlijker. Maar de bal wil maar niet in het goal😢 Errug trots op de meiden door niet mee te gaan in het harde spel.

JO11-4:

Onder 11-4 …..het oude 10-1 aangevuld met 2 toppers uit de 9-1 en 9-3. Deze 2 jongens zijn een geweldige aanvulling voor het team!! We spelen nu samen op een half veld in de 4de klasse tegen jongens die een paar koppies groter zijn. We zijn nu 3 wedstrijden onderweg in fase 4… wat beginnen de jongens elkaar goed te vinden zeg op dat halve veld… durven op te bouwen van achteruit…. mooi samenspel ….tot prachtige doelpunten. 18-0 winst 🙈💪🏼

MO13-1:

Vandaag een uitwedstrijd PH MO-13-1 tegen Quick MO13-1, wedstrijd 9 vs 9, en we stonden daar met 17 meiden, een luxe probleem😃. Maar de meiden hadden er allemaal heel veel zin in, omdat er een kans is, dat we eerste kunnen worden als we alles winnen. We gingen als een speer de eerste helft we stonden met 0-4 voor. De tweede helft werd het wel ietsjes zwaarder maar de meiden hielden stand en speelde goed samen. Eindstand 2-5 en weer drie punten in pocket. Top meiden 👍🏾⚽