skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
‘Jeugdopleiding PH Groeit En Professionaliseert’

‘Jeugdopleiding PH groeit en professionaliseert’

De laatste jaren heeft de (voetbal)organisatie bij PH steeds meer vorm gekregen. Anne de Jong is hoofd jeugdopleiding en zorgt voor goede ondersteuning voor trainers en leiders. Iedere leeftijdsgroep heeft bovendien een enthousiaste coördinator.

Recentelijk heeft het bestuur ingestemd met het creëren van de functie Technisch Manager. We zijn erg blij dat Tim van Vlijmen met ingang van seizoen 21-22, deze functie gaat invullen. Hij gaat de jeugdopleiding nog beter organiseren en professionaliseren zodat de kwaliteit van onze jeugdopleiding verder kan doorgroeien.

Tim zal tevens de schakel gaan vormen tussen de verschillende onderdelen binnen onze vereniging met als doel de vereniging als geheel ook verder te professionaliseren. Hij zal een verbindende rol gaan spelen tussen bestuur, coördinatoren, trainers en jeugdleden.

Vorig jaar was Tim technisch coördinator onderbouw en al meerdere seizoenen trainer/coach van verschillende selectieteams. Naast Technisch Manager is hij ook trainer/coach van JO11-1 dit seizoen.

Het jeugdleden aantal groeit verder en dat geeft aan dat PH kwaliteit biedt, maar ook moet kunnen blijven bieden.

Met het creëren van deze functie borgt PH deze kwaliteit en spreekt PH de ambitie uit om op professionele wijze de vereniging verder te ontwikkelen richting toekomst.

Mocht je eens met hem willen spreken of heb je leuke ideeën, je kunt Tim bereiken via pupillen@phalmelo.nl of via 06-24419705. Uiteraard is hij de meeste dagen van de week op ons sportcomplex te vinden.

Back To Top