Jeugdverslagen Fase 2 Week 3

jeugdverslagen fase 2 week 3

Het was een prachtige zaterdagochtend waarin weer veel voetbalwedstrijden werden gespeeld. In dit verslag lees je updates met betrekking tot de jeugdopleiding en alle ingestuurde wedstrijdverslagen. Veel leesplezier gewenst.

Updates:

Coördinatoren wijzigingen

Zoals afgelopen week al te lezen in een artikel zijn er een aantal wijzigingen in het organogram van de jeugdopleiding. Nog niet gelezen? Check het hier: https://www.phalmelo.nl/wijzigingen-coordinatoren/

Activiteiten kalender

De meeste activiteiten staan ingepland en weergegeven op de volgende pagina:

https://www.phalmelo.nl/jeugdactiviteiten/. Als je mee wilt helpen als vrijwilliger dan kan je je aanmelden via de links in bovenstaande webpagina.

Voor de spooktocht wordt nog een geschikte datum gezocht. Dit komt zsm op bovenstaande webpagina.Alle posters en affiches worden zo snel mogelijk gedrukt en opgehangen op de bekende plekken aan de Veenelandenweg.

Kampioenparade

Afgelopen vrijdag speelde Heracles een thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Tijdens de rust waren er tientallen kampioenen van het afgelopen voetbalseizoen te zien op het veld. Onderbouw coördinator Arjan heeft dit weer fantastisch weten te regelen. Het leek wel een geel-zwart leger!

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

PH JO8-1:

PH jo8-1 speelde vandaag tegen ATC 65′ jo8-1

Met de start van de wedstrijd was al snel duidelijk dat het een lastige wedstrijd zou worden. In fase 1 was de tussenstand 2-4 waarin we nog redelijk weerstand boden. In fase 2 van de wedstrijd was al snel duidelijk dat we deze wedstrijd dik gingen verliezen. Eindstand 4-19.

Als voetbal liefhebber hebben we een geweldig voetballend team zien spelen. Wat was dit een super goed team met erg talentvolle voetballers.

PH JO8-2:

Jo8-2 moest vanochtend naar bvv Borne.

We begonnen met 5 tegen 6 vanwege ziekte en verkeerd rijden🙈.

Toch kwam ph al snel op 0-1 voorsprong.

Het was toch iets te zwaar en stonden we na 10 minuten 2-1 achter.

Daarna waren we gelukkig met 6 spelers en werd het 2-2.

De wedstrijd was zeker gelijkwaardig en zeer vermakelijk voor het publiek.

Veel kansen aan beide kanten en goed werk van de keepers.

Dit resulteerde in een eindstand van 4-4.

Mooie pot en blije jongens💪🏻

PH JO9-2:

Jo9-2 speelde vanmorgen tegen dos. Tijdens de wedstrijd werd er niet helemaal fair gespeeld door de tegenstander waardoor de sfeer er tijdens de wedstrijd niet beter op werd. De jongens/ meisje lieten zich niet kennen en bleven doorgaan.  Ze hebben lekker gevoetbald, zelfs nog gescoord. Eindstand 2-8. Op naar volgende week

PH JO9-5:

JO9-5 heeft vandaag hun 3e wedstrijd gespeeld. Thuis tegen Sportlust.

Ze moesten voor het eerst tegen een heel meisjes team. Erg leuke ervaring en de jongens wisten zich er ook even geen raad mee😅Helaas hebben ze verloren met 4-14. Maar het is echt leuk om te zien dat ze na 3 wedstrijden al vooruitgang boeken!

PH MO11-1:

Vanmorgen kreeg MO11-1 NEO11-2 op bezoek. Na de prachtige kampioensparade van gisteren waren de meiden mooi alert, gelukkig!

Afgelopen week getraind op het omschakelen. Dat was goed terug te zien.  Aanvallend gingen spitsen mee naar voren en met verdedigen terugzakken voor ons doel. Ook waren ze veel actiever naar de bal toe dan de vorige wedstrijden💪🏼 en al gauw kwamen we voor en dat liep uit tot 8-0.

Fijn voor NEO dat het op het eind toch nog 8-1 werd!

PH MO13-1:

MO13-1 tegen SVO Twickel MO-13-1. Het eerste half uur kwamen we gelijk waardig op. Technisch met veel inzicht in het spel was Twickel ontzettend sterk en konden we zien dat het ons steeds moeilijker maakte. Onze meiden hebben goed gevoetbald maar Twickel was te sterk voor ons. Uiteindelijk hebben we met 6-3 verloren. Op naar volgende week.⚽

PH JO13-2:

Nadat we gisteren al op een leuke wijze het weekend aftrapten door met het team naar Heracles-Nac Breda te gaan, gaven we hier vandaag vervolg aan door een mooie pot te spelen tegen misschien wel de sterkste tegenstander van de poule/competitie!

Er werd vandaag om half 11 afgetrapt tegen Balkbrug, vooraf werd er hier en daar al gesproken over de kampioenswedstrijd, echter is  het nog niet zo ver!

De jongens speelden een hele goede eerste helft, waardoor we ook met een ruime voorsprong de rust ingingen, na 2 goeie doelpunten van Onur en 1 goal van Kyrano gingen we met een comfortabele 3-0 voorsprong rusten!

Tot op dat moment ook niet veel weg gegeven!

In de 2de helft hadden we het hier en daar moeilijk met een paar snelle jongens voorop bij de tegenpartij! Desondanks werd er hier en daar goed voor elkaar gewerkt en wisten we dit op 1 moment na goed te verdedigen! Uitslag: 3-1!Kortom een mooie en leerzame wedstrijd en ook verdiend gewonnen!

JO17-1:

Zaterdag moesten we spelen tegen Stevo. Vooraf werd er al gesproken over een makkelijke wedstrijd door de jongens vanwege een ruime overwinning in een oefenwedstrijd.

Dat zag er ook naar uit. We stonden al snel voor en bij rust was het al 5-1.

Na rust liep het allemaal anders. Stevo kwam snel terug naar 5-3 en we hadden het lastig. Gelukkig maakten wij de 6-3. Vanaf dat moment was het een schiettent. Bijna elke aanval van beide kanten was een doelpunt.

Ook werden er nog wel veel kansen gemist aan beide kanten, waaronder een strafschop van Stevo die keurig gepakt werd door Cas.

Vandaag had gelukkig Gilano het op de heupen en met 7!!! doelpunten besliste hij voor ons de wedstrijd.

Eindstand leek op een korfbaluitslag: 10-6