skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH 3 Verliest Bij Afwezigheid Mink King

PH 3 verliest bij afwezigheid Mink King

ON 3 was gisteren te sterk voor het keurkorps van trainerkoos Van Duiven. Door het gemis van sterkhouders Sjoerd en Hans, de beste klager en de beste voetballer PH en de koning van de préprépré-assist was hét zaterdagelftal te verzwakt om een vuist te kunnen maken, 1-5. MAAARRR op de dag dat PH 3 dus zijn eerste verliespartij van het seizoen moest slikken, won het direct ook weer wat: een paar vrije weekenden op druilerige novemberdagen.

De opstelling:

Wouter; Jelle (45. Ranu), Dennis (45. Thijs), Mike (70. Joost), Rupen (ç) (45. Jeroen); Tim, Nick, Philip; Patrick, Bart, Robin (30. Gijs)

Onder leiding van de vriendelijke scheidsrechter Alkhteb werd er keurig op tijd afgetrapt. Dikke had niet echt zijn dag en was dan ook geen verrassing dat de eerste goal vanaf de linkerkant van de OnderwaterN#*$kers kwam. Na 10 minuten stond het al 0-1. Vijf minuten later had Vuller de stand weer gelijk kunnen, oh nee moeten, trekken. Bettus aka de rommelkoning aka Suarez trok de bal uitstekend voor en Vuller hoefde er alleen maar tegenaan te lopen, tenminste dat dachten we. Vuller mikte de bal echter keurig van een halve meter afstand op de paal, chapeau! Tijd voor een voetbalwet: als je hem zelf niet maakt… juist, 0-2 dus na 16 minuten. Ditmaal een vrije trap die hard binnensloeg. Deze goal werd echter ook met gejuich van de thuisploeg ontvangen, elke vrije bal die dit jaar binnenvalt betekent namelijk een kannetje! Lekker Wouter! Halverwege de eerste helft kregen de PoepHondjes plotseling een penalty; de helft van Bettus die teruggekomen is uit Zwitserland werd tegen het gras gedrukt en was dezelfde helft die de strafschop met Zwitserse precisie binnenschoot, 1-2. Ondanks de voorsprong maakte de bank van ON zich niet populair bij de scheidsrechter, die zich derhalve genoodzaakt zag om die Höfte van een trainer van ON naar de kant te sturen. In de tweede helft creëerde PH zonder goed te spelen nog wel wat kansjes, maar na de 1-3 van ON en een alles of niets wissel was het snel gebeurd. Hoogtepunten verder waren de krampaanval van Ranu in zijn warming-up voor de tweede helft, de fantastische vrije bal van Vuller die het vangnet op een haar na miste en de opmerking van de Lange dat 7 loempia’s een uurtje voor de wedstrijd niet de beste sportmaaltijd was. Eindstand 1-5.

Volgende week speelt PH om 16.00 uur in Hengelo de laatste bekerwedstrijd voordat het echte werk begint.

Thijs Brama

 

De rebus van de week:

 

Wist u datjes:

Wouter en zijn Odette zijn afgelopen vrijdag de trotse ouders geworden van een hele lieve zoon. Binnen PH ging al een tijdje het gerucht de ronde dat er een bijzondere naam aan zat te komen voor de kleine Hilgerink. Op de shortlist stonden namen als Addi, Claude, Doom, Gerard, Hans, Harry, Herman, Henry, Michel, Karnik en Paul. Maar uiteindelijk is hij dus vernoemd naar de vader van spelers Ruud en Gijs; Huub. We hebben Huub Gasthuis nog even om een reactie gevraagd, maar hij was niet beschikbaar voor commentaar. Hij wilde niet het pispaultje zijn.

Overigens was Odette al ruim over de uitgerekende datum heen. Naar verluid was dit geheel op verzoek van Huub zelf; ‘Gaat toch lekker zo, laat mij nog maar even zitten’

Er waren voor deze wedstrijd maar liefst 18 spelers beschikbaar voor onze succesKoos. Er moest derhalve geloot worden wie de twee afvallers zouden zijn. Op vrijdagochtend was de loting aan de Vrielinkslaan te Almelo onder het toeziend oog van notaris M. Oliveira Dias. Jeroen Hulsink had hier zeer waarschijnlijk een grap gemaakt over warme balletjes, maar dat zal ik niet doen. De loting met afvallers Sjoerd en Philip was wat sober en dus bood Jelle aan om de eventuele volgende loting uit te voeren. We kijken er nu al naar uit.

Na de loting besloot Hans (onze Mink King) om zich toch nog af te melden in verband met de aanstaande drukte door oogsttijd in hun prachtige familiebedrijf. Philip mocht hierdoor toch meedoen en wil uit waardering Hans nog wel helpen om de opbrengst van de oogst te verhogen. Vanaf oktober exclusief bij de Sligro verkrijgbaar: Nertsenbiefstuk

Bart stond vorige week meermaals aan de kant van het veld om te proberen een klein plasje te doen. Hij vertelde constant het gevoel te hebben te moeten zeiken, het gevoel dat Twan ook elke wedstrijd heeft. Bart moest echter echt urineren maar kreeg de straal niet goed op gang. Het schoolvoorbeeld van een prostatische spits, zullen we maar zeggen.

Dat Fred er enkele vreemde gewoontes op na houdt zal niemand meer verbazen. Vorige week vertelde hij dat hij een lekke band had toen hij terug naar huis fietste. Met nog 20 km te gaan besloot Fred te gaan hardlopen met de fiets aan hand omdat zijn beltegoed op was en hij dus niet naar huis kon bellen. Uiteindelijk heeft hij de tocht moeten staken omdat hij de verkeerde schoenen aan had en de pijn door de blaren niet meer te doen was. Hij heeft toen toch maar schoorvoetend aangebeld bij wildvreemden om te vragen of hij even naar huis kon bellen. Held.

Fred wist overigens ook nog te vertellen dat het gemis van Joep Dijkstra deze week toch wel mede de reden was dat er 5 tegendoelpunten te noteren waren.

De Lange is aan het rondkijken naar een nieuwe woning, begrijpelijk nu de buurt waar hij woont aan het verpauperen is. Recent zijn er zelfs twee werkloze economische vluchtelingen uit Zwitserland komen wonen.

Ranu van Ruth heeft dit jaar al weer meer minuten gemaakt dan het gehele afgelopen seizoen. Hij raakte toen geblesseerd door een vliegende teckel van een boxer-to-boxer player van de tegenstander op het door hondenweer doorweekte veld. Ranu is nu gelukkig weer helemaal gezhond en beet vandaag weer flink van zich af. Ranutelli is echter de hele maand september weer vertrouwd afwezig in verband met zijn andere hobby; RanuRally.

Jelle, de man die volgens Knorr 3 a 4 personen is, heeft sinds enkele maanden een vriendinnetje. Waar Twan en Jurre altijd de kinderverjaardagen in de buurt afstruinden op zoek naar talentvol vrouwelijk schoon, schijnt Jelle als een ware gilfhunter aan het scouten te zijn geweest bij buurtbingo’s en bridgeclubs. En het is hem dus gelukt om de oudste vriendin / vrouw van het gehele elftal te binden. Naar verluid zijn de tortelduifjes inmiddels ingeschreven bij Eugeria.

Little stond altijd bekend als de man die de wekelijkse training op donderdag oversloeg omdat het voor hem dönerdag was. Tegenwoordig maakt hij echter onder dwang van zijn lief vele trainingsmeters. Dit doet hij overigens niet op de velden van PH, maar in de outletmalls in Duitsland. Hij kwam daar vorige week ook Eric Tigrinate tegen die een nieuwe bodywarmer op de kop getikt had.

Het slotakkoord is deze week voor onze Gijs, de man werkelijk elke week wel wat kwijtraakt. Ditmaal was het zijn voetbaltas, die bij de Politie Almelo terechtkwam: https://www.facebook.com/politie.almelo/photos/a.1120849527959811/3648055111905894/?type=3

 

 

 

 

Back To Top