skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Trainers En Staf 2022-2023

Trainers en staf 2022-2023

Alle gesprekken met selectietrainers zijn gevoerd en daardoor kwamen er een aantal plekken vrij in onze jeugdopleiding.

Deze plekken hebben we snel weten in te vullen met zoveel mogelijk PH-ers. Dat is toch aardig gelukt, lees hieronder.

Alle niet-selectie trainers worden (zijn recent) gepolst door de coördinatoren. We proberen zoveel mogelijk te voldoen aan alle wensen van onze vrijwilligers maar moeten uiteraard ook rekening houden met de groepsgroottes en andere interne maar ook externe factoren die hier van invloed op zijn. Hierover volgt later meer!

Selectietrainers seizoen 2022/2023:

JO8

Aankomend seizoen gaan we gezamenlijk trainen met de JO8 groep. Eén training per week is een gezamenlijke training met alle O8 spelers en de andere training is een aparte training per team. Meer informatie hierover wordt later gepubliceerd.

De O8 groep staat één training per week onder leiding van Pepijn Bokhove en Kevin Stokkingreef. Daarnaast gaan zij de trainers van de thuisspelende O8 teams ondersteunen in de wedstrijdbegeleiding op zaterdagochtend. Club-kadercoach Joost, actief bij het Sportbedrijf, gaat deze groep (nieuwe trainers) op pedagogisch vlak ondersteunen.

Op deze manier hebben we een gave invulling van hun stage-uren voor komend schooljaar weten te creëren. Voor beide partijen een gave constructie met het oog op de toekomst.

Pepijn en Kevin trainden afgelopen seizoen de JO13-2 en zijn ook actief als voetballers bij de prestatieve seniorenteams. Kevin en Pepijn blijven net als dit seizoen ook trainer van JO13-2. Ze gaan beiden UEFA C afronden aan het eind van dit seizoen.

JO9

JO9-1 staat volgend seizoen onder leiding van Raul Entjes. Raul voetbalt dit seizoen in onze JO19-1 en traint dit seizoen JO11-2. Raul studeert Sportkunde en zit in het tweede jaar van zijn opleiding aan het Windesheim. Dit jaar is hij deelnemer van de cursus junioren-trainer om de basis facetten van het trainersvak onder de knie te krijgen.

JO10

JO10-1 staat volgend seizoen onder leiding van Scott Cameron. Scott voetbalt sinds afgelopen seizoen weer bij PH in het eerste elftal, nadat hij een periode van 4 jaar in de jeugdacademie van PEC Zwolle heeft gevoetbald. De nog maar 17-jarige trainer is dit seizoen trainer van PH JO12-1 geweest. Hij studeert Sport&Bewegen op het ROC en dat sluit goed aan op zijn ambities als voetbaltrainer. Scott gaat wellicht ook zijn stageperiode bij ons invullen.

JO11

JO11-1 staat volgend seizoen onder leiding van Jorick Damveld. Jorick voetbalt al vanaf zijn vijfde bij PH en is ook al geruime tijd trainer bij ons. Dit seizoen is hij tot de winterstop assistent trainer van JO13-1 geweest. Na de winterstop is er een JO14-1 geformeerd en hebben wij met Jorick een overeenkomst gesloten dat hij het seizoen afmaakt als trainer van JO14-1. Jorick is bezig met zijn UEFA C cursus.

JO13

JO13-1 staat volgend seizoen onder leiding van Jorn Nijhof. Jorn is al geruime tijd trainer van PH JO13-1 en dit bevalt hem uitermate goed. Net als vorig seizoen combineert Jorn het voetballen in PH 1 met PH JO13-1. Qua aanvangstijden op zaterdag is dit voor Jorn een wenselijke combinatie. Sinds 2019 is Jorn in het bezit van UEFA C. Wij zijn erg content met het verlengen van zijn contract en voorzien een ambitieuze toekomst samen.

JO15

JO15-1 staat volgend seizoen onder leiding van Guy van Straaten. Guy is zeker geen onbekende van ons. Hij speelde zijn gehele jeugd in alle selectie-elftallen bij PH en voetbalde ook 3 seizoenen in het eerste elftal. Ook is Guy in het verleden jeugdtrainer geweest bij PH.

Guy wil zich meer gaan richten op het trainersvak en daar ligt een uitgelezen mogelijkheid voor hem bij PH. Guy is in het bezit van UEFA C.

Op dit moment is Guy interim trainer van PH JO19-1.

JO17

JO17-1 staat volgend seizoen onder leiding van Erwin Kruitbos. Erwin is het huidige seizoen ook trainer van PH JO17-1 en zijn contract is reeds verlengt. De samenwerking tussen PH en Erwin verloopt goed en daardoor kwamen we snel tot de conclusie om met elkaar verder te gaan.

We gaan de aankomende periode kwalitatieve stappen zetten met elkaar zodat het niveau blijft stijgen. Erwin is in het bezit van UEFA C.

De staf van JO17-1 word versterkt met Koen van Reewijk. We zijn blij dat hij betrokken wil blijven in het jeugdvoetbal. Koen is een belangrijke schakel in het teamproces van JO15-1 dit seizoen. Een waardevolle toevoeging voor Erwin!

JO19

Voor JO19-1 zijn we nog op zoek naar een trainer. Mailen hiervoor kan naar aanmelden@phalmelo.nl.

Middenbouw en bovenbouw

PH heeft Kubilay Coban bereid gevonden om vier keer per jaar training te geven aan de selectieteams in de middenbouw en bovenbouw.

Kubilay voetbalt in het eerste van PH en is al geruime tijd trainer bij de PFA en in het verleden van ATC O13-1 en PH JO9-1. Daarnaast traint hij een aantal zeer talentvolle spelers op individuele wijze.

Op deze manier willen we teams en trainers een kwalitatieve prikkel geven en daar is Kubilay een uitermate geschikte trainer voor.

Daarnaast gaan we gebruik maken van elkaars expertise en interne opleidingsavonden organiseren over interessante (voetbal)onderwerpen. Kubilay bezit UEFA B.

Stefan Olde Olthof, ook geen onbekende voor ons, wil zich na een tussenpose weer meer gaan richten op het trainersvak.

Stefan, aanvoerder van PH 1,  wil volgend seizoen nog geen hoofdtrainer zijn van een jeugdelftal. De combinatie van voetballen in PH 1 en hoofdtrainer zijn van een jeugdteam is voor hem niet ideaal. De intentie is op dit moment om Guy te gaan ondersteunen bij de JO15-1 groep.

Weer een kwalitatieve boost voor onze jeugdopleiding. Stefan is in het verleden al meerdere jaren trainer geweest van diverse selectieteams bij PH, destijds nog op divisie-niveau. Stefan bezit UEFA C.

Voetbal coördinatoren:

Per ingang van 1 juni 2022 is de verdeling van de coördinatoren als volgt:

Arjan Laarman: mini’s t/m O12 (onderbouw)

Serkan Baseren: O13 t/m O15 (middenbouw)

Jeroen Spies O16 t/m O19 (bovenbouw)

Technisch beleidsplan:

Het technisch beleidsplan van PH loopt dit voetbalseizoen af. In vergelijking tot andere verenigingen die vanuit formaties denken gaan we bij PH vanuit spelprincipes denken en voetballen.

Met de selectietrainers voor volgend seizoen zijn we de puntjes op de i aan het zetten van het nieuwe technische beleidsplan. Zo wordt het ons plan en is er direct een draagvlak gecreëerd.

Afscheid:

Tegenover dit contractuele nieuws staat ook het vertrek van Erik Kremer (JO15-1) en Bert Stokkingreef (JO19-1). Erik gaat aan de slag bij de Tukkers en Bert bij Vasse.

Bedankt voor jullie inzet gedurende deze periode en veel succes gewenst in de toekomst.

 

Sportieve groet,

Anne de Jong en Tim van Vlijmen.

Back To Top