WEEKVERSLAG JEUGD PH ALMELO (WEEK 15)

Het was wederom een heerlijke lente ochtend afgelopen zaterdag. Dus was het weer volop genieten langs de lijn. Zo was er een heuse PH derby binnen de poorten van onze club. Wil je weten hoe dat is gegaan? Lees dan gauw verder in onderstaande wedstrijdverslagen.

Met sportieve groet,

Arjan Laarman

Coördinator Algemene Jeugdzaken

JO8-3

PH JO8-3 – DETO JO8-3JM

Zaterdag speelden we een thuiswedstrijd tegen DETO. Na twee keer met een klein verschil te hebben verloren, hadden onze jongens en meisjes duidelijk andere plannen. Er werd goed druk gezet op tegenstander en dit werd vaak beloond met een doelpunt. In de rust stond het 6-1 voor ons. Na rust was het wat wisselvalliger en gaven we de tegenstander soms iets te veel de ruimte waardoor zij ook meerdere keren tot scoren kwamen. Gelukkig scoorden wij zelf ook nog meerdere keren en eindigde de wedstrijd in 11-5.

JO9-3

Zaterdagochtend was PH jm/9-3 te gast bij Zenderen vooruit JO9-1.

Deze tegenstander hadden wij afgelopen fase ook, en we wisten dat het geen makkelijke wedstrijd zou zijn.

Onze kids hebben hun best gedaan, onderling ging het prima! Het ging in het begin gelijk op, hele mooie acties in de verdediging en een aantal prachtige reddingen van onze keeper Timor. Het aanvallen was alleen zeer matig, en niet de manier van voetballen als wat we gewend zijn van de kids.

Helaas hebben we de wedstrijd verloren met 4-2.

Het was wel een prachtige wedstrijd om naar te kijken.

JO9-4

Gisteren een thuiswedstrijd gehad met JO9-4JM tegen ON JO9-8. De eerste helft ging gelijk op, 3-3. De tweede helft was een ander verhaal, we hadden de aandacht er niet bij, we waren meer met dingen buiten de wedstrijd bezig. 3-7 verloren, op naar de volgende wedstrijd

JO11-2

Vanochtend mocht JO11-2 tegen Deto uit. Na 3 minuten had Deto al 2 keer op de lat geschoten en niet lang erna hielp Simon hen met een eigen goal.

Hierna werd het gelukkig alleen maar beter en heeft iedereen alles op alles gezet om na de 10-2 nederlaag van vorige week te bewijzen dat wij in de 3de klasse behoren.

Na een super spannende wedstrijd, gingen wij ondanks een super partijdige scheids, met een 5-4 winst naar huis.

MO11-1

Vandaag hebben wij MO11-1 een thuiswedstrijd gespeeld tegen PH MO11-2! In de ogen van de trainers, Kids en ouders, was deze wedstrijd toch zeker wel de derby van het seizoen! We trainen samen, hebben plezier samen en nu mochten wij tegen elkaar strijden op het veld! Aan het eind van de eerste helft, stonden wij 1-0 achter. Na de drinkpauze en een goed motiverend gesprek met de dames, begonnen ze eindelijk lekker te voetballen en al snel volgde de 1-1. Na een toch wel pittige wedstrijd, hebben wij gewonnen met 1-2. We hebben gelachen, lekker gevoetbald en na de wedstrijd een aantal mooie team foto’s gemaakt. Wederom een mooie zaterdag gehad!

MO11-2

Zaterdagmorgen was het dan eindelijk zo ver.

MO11-2 thuis tegen onze vriendinnen van MO1-1.

De speciale wedstrijd speelde behoorlijk onder bij de team (en natuurlijk ook bij de trainers en ouders).

De wedstrijd ging mooi gelijk op met kansjes aan beide kanten.

In de eerste helft wist MO11-2 het net te vinden en de vreugde was dan ook groot.

Na een handsbal op de doellijn is de gegeven strafschop helaas niet benut.

In de tweede helft speelde MO11-1 helaas voor ons een beetje sterker en slimmer.

Met als eindstand 1-2.

Helaas hebben wij deze wedstrijd verloren maar het is de meiden van MO11-1 van harte gegund.

Gefeliciteerd toppers💪

JO12-1

Vandaag mocht JO12-1 thuis tegen deto JO12-4. We moesten een keer op echt gras en dat was het 1e kwart te zien. We waren het niet gewend. Toch hebben we het 1e kwart met een 1-0 voorsprong afgesloten. Het leek dan ook een spannende wedstrijd te worden maar al snel kwamen we er beter in, in de 2e kwart. De 3e kwart trokken we het niveau door waarna we in 4e kwart te veel zelf wilde spelen en de pass naar de vrije man uitbleef. Uiteindelijk dik gewonnen en top gevoetbald met een eindresultaat van 14-1.

JO17-1

Zaterdag moesten we uit tegen AVC Heracles. Na 15 minuten scoorde heracles 0-1 ,maar afgekeurd wegens buitenspel.

PH was voetballend iets beter dat resulteerde na

25 minuten in een voorzet door Devlin op Lluca. Die kopt naar Jayden 1-0. Na 26 minuten gaf Kay een lange bal op Luca, deze gaf hem op Jayden 2-0. In de rust waarschuwen we om Heracles niet meer in de wedstrijd te laten komen, maar geholpen door de scheidsrechter werd het na 45 min 2-1 door een scrimmage voor de. Het werd 2-2 na 70 minuten uit een vrijetrap via via, en buitenspel, komt hij bij iemand voor de voeten 2-2. De gemoederen lopen hoog op, maar na 72 minuten krijgt Devlin op links de balen draait hem mooi in de hoek 2-3. Wereldgoal!!!! In de 80ste minuten gaat ahmat diep en neemt hem ineen keer op de pantoffel en schiet hem van 20 meter in de kruising 2-4. Nog mooiere wereldgoal. Na veel bombarie toch mooi 3 punten in de tas.