skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weekverslag 9 PH Jeugdopleiding

Weekverslag 9 PH Jeugdopleiding

Fijne weersomstandigheden en een echte grasmat. Zaterdag speelden we met ruim 100 kinderen een 1 tegen 1 toernooi op het grasveld achter de kantine. Op basis van geboortejaar werden de kinderen ingedeeld en het toernooi begon om 09:00. Een geslaagde activiteit tijdens deze ‘vrije’ zaterdag.

Een 1 tegen 1 toernooi is in het begin altijd hectisch maar na een paar speelrondes van 1-2 minuten snapt iedereen het principe. Als je wint ga je een veldje naar links, als je verliest ga je een veldje naar rechts. Speel je gelijk, dan spelen de spelers steen-papier-schaar om een winnaar te bepalen.

Zaterdag 26 maart begint voor de jongste jeugd t/m O12 fase 4. Dit is de laatste fase van dit voetbalseizoen. Voor de meeste teams nieuwe tegenstanders in andere competities. We wensen iedereen veel plezier in fase 4!

Updates:

Weér een nieuw team! Vanaf vandaag hebben we weer een nieuw team ingeschreven. PH JO8-6 gaat in de laatste fase van dit voetbalseizoen nog als team spelen. De spelers komen over uit de mini’s en de begeleider van het team is Indira. We wensen PH JO8-6 veel succes en vooral plezier!

Toernooien. We krijgen veel verzoeken binnen van verschillende organisaties om aan (internationale) toernooi deel te nemen. Mocht je als trainer/leider een leuke afsluiter van het seizoen willen regelen, contact dan een coördinator voor meer informatie.

 FAMILIEDAG. 3 jaar heeft het niet kunnen plaats vinden maar dit jaar staat de familiedag weer op de agenda: 11 juni 2022.

Voor de leden die zich de afgelopen 3 jaar hebben ingeschreven: dit is één van de leukste activiteiten bij PH. Deze dag is er voor iedereen, jong en oud, een leuk programma. Niet alleen voor leden maar ook voor familie en vrienden van onze leden.

Vriendjes en vriendinnetjes dag. Zaterdag 16 april staat de vriendjes en vriendinnetjes dag op het programma. Weet jij al wie je meeneemt? Je broertje, nichtje, buurjongen of schoolvriend? Iedereen mag mee!

 

Back To Top